Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rebelia czy własne państwo  (Przeczytany 2281 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Niesamowity

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Rebelia czy własne państwo
    « dnia: Lipca 17, 2012, 14:19:25 »
    Od razu uprzedzam, iż szukałem... Do szukajki się jeszcze nie przyzwyczaiłem, bo trzeba dziwne frazy czasami wpisywać, żeby coś wyskoczyło, a więc z góry przepraszam jeżeli taki temat był i proszę o odesłanie mnie do niego, a nie jechanie po mnie - dziękuję :)

Pomyślałem, że zrobię nową postać i przyłączę się do rebelii, ale podczas kilku walk naszła mnie myśl "Dlaczego by samemu nie założyć państwa?" I tutaj moje pytania.
    Co daje mi rebelia? W zwykłem M&B po rebelii byłeś marszałkiem, a i z tego mogli Cię zrzucić łatwo (O ile dobrze pamiętam, gdyż dawno grałem w zwykłego) Jak jest w Warbandzie? Czy jest jakiś dodatkowy profit z tego, że pomagam w rebelii? Może jakaś wyższość od innych lordów, że to ja właśnie zapoczątkowałem nową erę?

Odnośnie własne królestwa... Jest jakiś sposób na to, abym nie tracił tak drastycznie tych relacji z lordami, bo potem to się robi niezły burdel (-15,-20,-17,-19 itd.) i zaczną się w końcu buntować... Może jakiś sposób na efektywne i efektowne prowadzenie własnego państwa?
    NIE KLIKAJ!
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Rebelia czy własne państwo
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 17, 2012, 14:32:18 »
    Ja bym radził Ci stworzyć swoje państwo, lecz nie graj na Native tylko ściągnij moda, diplomacy czy Florisa. W native dość ograniczone jest zarządzanie państwem.
    Pozdrawiam!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Niesamowity

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 17, 2012, 14:40:49 »
    Diplomacy wymaga wersji 1.143, a ja się troszkę tego boję, że namieszane jest tam, a nie wiem czy diplomacy jest wart takiego ryzyka :D

@EDIT
    Wszystko fajnie, tylko coś skopane mam z tym spolszczeniem - pomożecie?
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5773.45
    Tutaj możecie otwierać swe dobre serca :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2012, 20:44:46 wysłana przez Niesamowity »
    NIE KLIKAJ!
    (click to show/hide)

Offline dawidoski1999

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 19, 2012, 21:43:26 »
    Weź Nową Ojczyznę,od razu ma Dyplomatic

Offline Niesamowity

• Użytkownik