Dzisiaj czyli 16.07.2012 w czasie gry Mount&Blade Warband moduł cRPG w jakimś momencie na pulpicie pojawił się niebieski ekran z napisami o kolorze białym
po jakimś czasie komputer się wyłączył. Gdy już się włączył chciałem zagrać w Nativa by zobaczyć czy nic się nie stało.Gdy po starcie gry pojawiają się filmiki Paradox Interactive i Tele Worlds Entertaiment gdy to przyspieszam naciskając Esc ( jak zawsze ) czekając na ładowanie się gry. Ale zamiast tego zobaczyłem komunikat "Mount&Blade Warband przestał działać". Po tym komunikacie zobaczyłem "Raporty o problemie" było napisane żebym zaktualizował System Windows więc to zrobiłem akurat miałem jedną wyświetlona więc ją włączyłem. Czekałem z 15 minut jak się skończyło uruchomiłem ponownie komputer tak jak mi zaleciło po aktualizacji. Jak już komputer ponownie się włączył włączyłem Warbanda by zobaczyć czy działa lecz on wciąż nie działał. kolega powiedział że mam zrobić reinstala i to zrobiłem lecz wciąż nie działa. I właśnie dlatego znalazłem się tutaj. Każda pomoc się przyda.
EDIT: Dziękuje za pomoc ;) Już naprawiłem. Proszę administracje o usunięciu mego tematu