Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Problem]Mount&blade  (Przeczytany 1587 razy)

Opis tematu: karetka szybka pomoc

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline David28PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Problem]Mount&blade
    « dnia: Lipca 12, 2012, 22:23:42 »
    Cześć.
    Mam taki problem a mianowicie zainstalowałem kilka dni temu grę Mount and Blade werband (demo z uniloader) i jak przestałem grać to ja usunełem grę dziś postanowiłem zainstalować ponownie i mam tutaj problem bo gdy uruchamiam unillader'a i wchodzę by ręcznie wpisać kod i wpisuje AAAAA.... to pisze ze kod nieprawidłowy.
    Możliwe ze system win (xp) zapisał gdzieś notke o ponownym użyciu kodu ?

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [Problem]Mount&blade
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 12, 2012, 22:59:33 »
    Po pierwsze WARBAND.
    Po drugie po co ci 2 raz demo do 8 lvl?

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 12, 2012, 22:59:59 »
    Witam Pirata! Najlepsza metoda to usunąć pirata i kupić sobie oryginalną wersję! Wtedy nie musisz się bawić w żadne cracki czy coś ...

PS. Piractwo na tym forum jest zabronione!!!
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline David28PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 12, 2012, 23:07:43 »
    Robicie z widły igły a to forum o M&B
    Właściwie po co się odżywasz ?

Offline Wojak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 12, 2012, 23:11:46 »
    Trochę za dosłownie chwycił to i wypowiedział kolega trochę wyżej,lecz racje ma.Każdy Ci poleci kupić Warbanda :) Nie ma co się bawić w cracki nie cracki nawet nie wiem co to jest : P Bo co to za problem kupić za 20 zł w empiku...
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 12, 2012, 23:14:00 »
    "9. Na forum panuje całkowity zakaz rozmawiania o rożnego rodzaju crackach, cd-keyach itp. Zależnie od tego jak ta rozmowa przebiegała karą może byc ostrzeżenie/ostrzeżenia lub natychmiastowy ban! Przyznanie się do posiadania nielegalnej kopii gry/filmu itp również może być ukarane."-regulamin
    Dziękujemy, dobranoc ;) .

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 13, 2012, 10:22:42 »
    Cześć.
    Mam taki problem a mianowicie zainstalowałem kilka dni temu grę Mount and Blade werband (demo z uniloader) i jak przestałem grać to ja usunełem grę dziś postanowiłem zainstalować ponownie i mam tutaj problem bo gdy uruchamiam unillader'a i wchodzę by ręcznie wpisać kod i wpisuje AAAAA.... to pisze ze kod nieprawidłowy.
    Dziękujemy Bane za przypomnienie. Tak Davidzie , rejestrując się na forum publicznym musisz pamiętać o regulaminie który tu panuje.
    Robicie z widły igły a to forum o M&B
    Tak , lecz rozmowy na temat piractwa (jak to już napisał Bane) są zakazane. Polecam sklep empik , gre znajdziesz za 29.99 (mówie o Warbandzie).

Pozdrawiam i z niecierpliwością oczekuje na twoje 2 osty.

Baldwin.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 13, 2012, 11:36:55 »
    Ja rok temu w Auchanie znalazłem Warband'a za 19.99 zł. Więc proszę, to nie jest takie drogie, a gra jest jak na taką cenę zajebista.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 13, 2012, 14:53:57 »
    Cześć.
    Sorry, piratom nie pomagamy. 2 ostrzeżenia.