Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zadanie.  (Przeczytany 1305 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sarge123pl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zadanie.
    « dnia: Lipca 12, 2012, 10:44:21 »
    Wróciłem do gry po jakiśch kilku miesiącach i przypomniało mi się jedno zadanie. Polegało ono na tym a by pomóc lordowi (prawowitemu władcy) odzyskać tron. U kogo i w jakiej frakcji mogę znaleźć te osobę? .___.

Offline Wojak

• Użytkownik
    Odp: Zadanie.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 12, 2012, 11:02:06 »
    Głupie pytanie...Skieruje Cie do "Podróżnika" Znajdziesz go w tawernach.Wytłumaczy Ci wszystko...
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !

Offline Niesamowity

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 12, 2012, 11:04:41 »
    W każdej z frakcji masz pretensje do tronu, więc możesz jeździć do każdej i szukać, która Ci najbardziej odpowiada.
    NIE KLIKAJ!
    (click to show/hide)

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 12, 2012, 11:13:48 »
    Zapewne chodzi Ci o Uzurpatora. "Posiada" go każda frakcja. O miejsce jego pobytu możesz zapytać bodajże Podróżnika w tawernie.

Offline jedreluk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 03, 2012, 18:21:44 »
    Ale i tak siedzi w jakimś zamku więc to nie powinien być problem

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 03, 2012, 19:00:57 »
    Siedzi w gospodzie.
    Czasami jedynie widziałem w zamku takiego kolesia, a tak to tylko w gospodzie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 03, 2012, 20:30:20 »
    @Up Jesteś pewien? Nie zdarzyło mi się, bym widział Uzurpatora w tawernie. Zawsze stał przy tronie w miejskim dworze.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 03, 2012, 20:40:14 »
    W podstawce tak było. Tutaj tylko parę razy (nie szukałem ich, nie bardzo mnie obchodzili)
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Eryk1983S

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 04, 2012, 01:00:32 »
    U mnie zawsze podróżnicy są tylko w tawernach, a uzurpatorzy i inni szlachcice (pomijając NPC jak Alayen czy Matheld, bo to też niby szlachta) w zamkach.