Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z przyznaniem "ziemi"  (Przeczytany 1070 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aggron

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z przyznaniem "ziemi"
    « dnia: Lipca 12, 2012, 10:05:03 »
    Witam, założyłem własne królestwo od razu przyłączyło się do mnie 2 lordów z innych frakcji, chciałem im dać lenno u ministra ale nigdzie nie widze tej opcji do rozmowy o tym, z samym lordem też rozmawiałem i nic takiego nie widze tylko z NPC np Bahesthurem jest ta opcja nadania ziemi ale jemu nie chcę dawać. Pozdrawiam

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Problem z przyznaniem "ziemi"
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 12, 2012, 11:42:43 »
    U NPC opcja nadania lenna jest nawet wtedy, gdy go nie masz.
    Tak więc pytam: masz jakieś lenno, by móc je nadać?

Offline Aggron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 12, 2012, 11:44:15 »
    Tak, mam miasto i okoliczne wsie i chciałem dać dla lorda jedną wieś, dla mojego NPC mogę dawać lenno ponieważ jest opcja "czy interesuje Cię lenno?" i pokazuje mi że mogę dać (są napisane nazwy wsi) ale nie chcę mu tego lenna dawać.

Edit: Dobra już wszystko jasne, podbiłem zamek i teraz mogę go dać dla lorda.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2012, 12:04:36 wysłana przez Aggron »

Offline Imperator_Edi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 20, 2012, 20:17:10 »
    Wsie możesz dać tylko wtedy gdy jeden z bohaterów jest twoim ministrem. Musisz (chyba) najpierw zwolnić swojego ministra, a następnie mianować na jego miejsce jednego z bohaterów. Najlepiej wybierz tego najmniej lubianego, przynajmniej się go "pozbędziesz" nie tracąc go.