Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Akademia  (Przeczytany 2949 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline steifer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Akademia
    « dnia: Lipca 09, 2012, 22:26:59 »
    Witam!
    wyszukiwarka twierdzi, że temat nie był poruszany :)

Ile trwa szkolenie w akademiach? Dorobiwszy się trochę, połakomiłem się na dodatkowe wyszkolenie mojego medyka. I zniknął z oddziału, czesne mu opłaciłem, więc myślę, że studiuje. Ile to trwa, bo póki co nie widzę opcji powrotu (minęło kilka dni) a bez chirurga mam trochę za duże straty w ludziach :)

PS
    Mam nadzieję, że nie tyle co współczesne studia medyczne, bo nawet wg czasu gry to  ciut długo :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2012, 22:49:06 wysłana przez steifer »

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Akademia
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 10, 2012, 10:31:02 »
    Poczekaj jakiś czas, samo się pojawi powiadomienie czy ukończył naukę czy nie. Tak samo jak broń czy zbroje zamawiasz.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 10, 2012, 14:30:51 »
    Siedem albo czternaście dni. Dawno nie grałem, więc nie pamiętam co bronie, co ludzie :) .

Offline steifer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 10, 2012, 18:43:33 »
    Siedem albo czternaście dni. Dawno nie grałem, więc nie pamiętam co bronie, co ludzie :) .

Dzięki. Zaczeli wracać, nawet dość szybko :)