PR na czas przerwy.
A mnie jakiś ciul zbanował pałą, tylko dlatego że sobie spokojnie stałem na publice oglądając koniki z przytroczonym niewyciągniętym mieczem, bo mnie jakaś 3 osobowa hołota chłopska nawalała. Jak zomo normalnie.
Filcefix, o incydencie słyszałem, dostałeś rzekomo z overheada stojąc za strażnikiem. Jeśli ban to godzinny, powinien minąć na drugą rundę. Jeśli rzeczywiście byłeś tą niesłusznie zabitą osobą, to przepraszamy. Błędy się zdarzają.
"Zapraszamy na turniej strzelecki i piechoty na arenie"
Zapomnieliście dodać, że dojście bardzo skutecznie utrudniają strażnicy z MP40.
Dziękuję za event.
Zasady odnośnie korzystania z MP40 zaostrzyłem. Jeśli niesłusznie, trudno.
Dostałem bana za to, że mnie zaatakował typ i go zabiłem w obronie -.-
Walki chłopów będą tłumione, nie rozwiązywane jeśli będą w miejscach niewygodnych. Jeśli nie chcecie bana to uciekajcie.
Podsumowując.
Wróciłem z pracy więc mamy godzinę policyjną. Chłopy które będą powodować burdy przy wejściach na areny, wchodzić na nie lub robić cokolwiek co utrudnia nam organizacje to będą lecieć bany, bany i jeszcze raz bany.
Jest proste lekarstwo dla chłopstwa. Nie chcecie dostać bana, nie latajcie za rycerzami, nie biegajcie z bronią, nie pchajcie się tam gdzie nie wolno.
Zrozumcie że TRUDNO jest zorganizować cokolwiek jeśli non stop lata banda trollującego plebsu.
Koniec. Będą pacyfikacje jeśli będzie tłum tam gdzie go ma nie być.
Alternatywnie mamy buga w pieszym turnieju. Zorganizujemy kręgi honoru i zdrady podczas przerw. Chętnych zaprosimy wtedy i wyjaśnimy.