Resid pojmij że jeśli wszystkim coś nie odpowiada to trzeba coś zmienić. Mnie się nie zdarzył ban, ale ja nie dałbym wam spokoju, bo nigdy jeszcze nie dostałem bana, jak dostanę go na waszym serwie to ostateczny dowód, że wasz serwer jest p*****y... Może dlatego się ogarniacie gdy jestem bo zawsze wchodzę z większą ekipą z klanów PE lub ZP i większy respekt czujecie? Nie chcecie sobie wstydu robić? Nie wiem...
Swoją drogą na OSL też za wszystko dostaniesz bana... Ale to nie ten klan i się tu o tym nie rozpisujmy. Najlepiej iść na IG, a z polskich ufam KoH'owi jako klanowi ze stażem i odpowiedzialną załogą. Są też serwery klanów takich jak HITMEN, REF i nie wiem czy nadal WSC(MoreBeer się nazywał chyba) i nie rozumiem czemu nie gracie na nich skoro należą do ogarniętych klanów?
Nie chcecie grać na PK? Nie grajcie. A posiadanie serwera Resid promuje twój klan, daje szansę na pozyskanie nowych członków i zyskanie renomy, więc stawiacie go dla siebie nie dla nas. Serwerów jest w c**j i jeszcze więcej i to od was zależy czy będziecie marką kojarzącą się źle czy dobrze.