Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nasze boskie facjaty  (Przeczytany 97507 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Nasze boskie facjaty
    « Odpowiedź #225 dnia: Kwietnia 11, 2012, 18:18:34 »
    http://i43.tinypic.com/2mpekio.jpg :) w wieku prawie 16 lat. teraz mam 21
    Coś ci nie wyszło. Specjalnie zapytałem wujka google o to zdjęcie i przedstawiony na nim jest niejaki Jon La żyjący w USA. Tak więc próba nie udana i "dzieciaczki" nie mogą się jednak z tobą porównywać ;P

Offline Eudorus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #226 dnia: Kwietnia 11, 2012, 22:05:48 »
    oj mało wiesz :)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Kwietnia 11, 2012, 22:25:10 »
    Idz byc sztuczny gdzies indziej !

Mat daj swoja fote bo mam tylko twoje z gim ;P
    Retarded are everywhere

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #228 dnia: Kwietnia 11, 2012, 22:39:53 »
    Kozak z ciebie Eudorus;) A tak na serio to 5 w bicepsie i 140 wzrostu, cooo :P?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Kwietnia 12, 2012, 06:18:41 »
    Jak chcesz to mozemy sie spotkac to sam sie przekonasz.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #230 dnia: Kwietnia 12, 2012, 09:06:05 »
    Ale po co się kłócisz? Wystarczy skopiować ten link i wyszukać obrazem w Google.

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Kwietnia 12, 2012, 13:52:03 »
    nic nie udowodniłeś. żałosna próba

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Kwietnia 12, 2012, 21:11:55 »
    Fifteen-year-old Muay Thai fighter Jon La, right, runs through a series of kicking drills with Kru Jay Bathija at Titan Combat & Fitness. Nick Iwanyshyn Source: Guelph Mercury

Cytat z tego obrazka.

Idz byc sztucznym gdzies indziej. Nie pasujesz na naszej dzielni madafaka
    Retarded are everywhere

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Kwietnia 13, 2012, 06:18:07 »
    Jedyni sztuczni to dzieci wypowiadający się tutaj a nic o zyciu i jego realiach nie wiedzących. Powiedz mi to w twarz to dostaniesz troche szacunku.

EDIT: "wasza dzielnia" haha jedyne co nalezy do Ciebie to twoje wlasne ciało(a moze nawet nie) bo jesli mieszkasz u rodzicow i wlasnego mieszkania nie masz, pracy, to nie pogadamy mlody kolego sluchający sie mamuni. popracujesz pare dobrych lat i dorobisz sie czegos za wlasne siły to porozmawiamy.
    haha dzieci nie rozwalajcie mnie. Usiłujecie cos udowodnic, ale sami nie wiecie co. To zalosne naprawde.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 09:29:30 wysłana przez sir Luca »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Kwietnia 13, 2012, 07:04:23 »
    No wlasnie dlatego nie piszę z tobą powaznie.

Kogo czlowieku to k**wa obchodzi gdzie ty tam sobie mieszkasz i jak zyjesz oraz co ci robili w krzakach w dziecisntwie, stary.

Chcesz sie pochwalic swoim zyciem to pisz w innym temacie bo naprawde nikogo kto zagląda na ten wątek to nie interesuje.

Podsumowując.

Wstawiłes jakąs fote ktora nie jest twoja, przechwalasz sie swoim pr0 elo zajebiscie doroslym zyciem na forum..

zatem wnioskuje ze ostatnio wkoncu wyszedles z domu posmakowales zycia i teraz chcesz sie o tym wszystkim pochwalic :>
    Retarded are everywhere

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Kwietnia 13, 2012, 07:40:46 »
    jesli tracisz czas i masz tego swiadomosc, to po co wgl piszesz ?( Niezbyt to rozgarnięte)

po co sie tak czepiasz ? to zenujące..... zazdrosc tobą targa ze inni mogą miec lepiej(wiec wnioskuje ze mieszkasz w jakims baraku z starymi)- i co miłe ?

ja wiem ze taka rozmowa jest bezcelowa, jak cos chcesz przekazac to od tego jest priw(czyt regulamin).

Widze ze trafilem w slaby punkt bo tracisz nerwy. Ale czego mozna sie spodziewac po 13 latkach.

http://i40.tinypic.com/fcu2oi.jpg kolejne zdjecie z okresu jak mialem 16 lat (lotnisko) a to jak by sie kto dziwił co to za dziwny paszport http://en.wikipedia.org/wiki/File:Greek_Passport_%28Diplomatic%29.svg jak widzisz drogie dziecko, nie jestes w mojej lidze.

Nie no, super, wszyscy się bardzo cieszymy... Ale jeśli nie zaczniesz pisać po polsku, z zachowaniem WSZYSTKICH zasad naszego pięknego języka to nie będziesz miał czasu za dużo by jeszcze trochę się dowartościować na forum... Brakuje ci troszkę polskich znaków i wielkich liter to poproś, chętnie ci podeślemy.
    Druga sprawa, na tym forum posty się edytuje a nie pisze jeden pod drugim.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 09:29:02 wysłana przez sir Luca »

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Kwietnia 13, 2012, 13:06:19 »
    jestes w bledzie. "Waszego pieknego jezyka" to sie zgodze, chociaz mam watpliwosci czy taki piekny jak na codzien uzywacie przyslowiowej "laciny" ja moge pisac po jakiemu chce, Chyba ze Pan moderator chce bys okreslony mianem rasisty.

Prosiłbym o nie kasowanie moich dopisków. Zanim nazwiesz kogoś rasistą, sprawdź sobie w słowniku co to słowo znaczy.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 13:14:30 wysłana przez sir Luca »

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #237 dnia: Kwietnia 13, 2012, 13:12:19 »
     Akurat nazwanie moderatora od malaków nie jest zbyt dobrym pomysłem tak sądzę. Trochę to takie bycie pucokiefali ;) Btw ciekawe czy kazali mu glany na lotnisku, w końcu metal nie? Hehehe.

EDIT: O, usunął tego malakę :D

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Kwietnia 13, 2012, 13:16:33 »
    Jak juz mowilem jestem dyplomatą i mnie wymogi lotniska nie obejmują dzięki immunitetowi. O widze ze nauczyles sie jednego greckiego slowka, brawo. za milion lat moze dorownacie nam w rozwoju. haha Grecja kraj upadajacy a zarabiaja 5 razy tyle jak polska i mnieszy dlug publiczny.

Dyplomata... Widocznie ta profesja schodzi na psy, kiedyś była to elita społeczeństwa a nie wydaje mi się żeby jakikolwiek grek chciał cię za członka tej elity uznać...
    Skończ spam w tym temacie, bo na tym jednym ostrzeżeniu się nie skończy i dobrze ci radzę, zapoznaj się z regulaminem
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=21.0
    u nas immunitet nie obowiązuje.

Jak ja nie cierpię bufonów...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 13:19:51 wysłana przez sir Luca »

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Kwietnia 13, 2012, 13:19:21 »
    slownik jest dla osob go potrzebujacych, ze go uzywasz i potrzebujesz to nie wciskaj tego kitu komus, jestem 4 jezyczny wiec to troche nie na miejscu mnie poprawiac

Ja mam dosyć, pożegnaj się póki masz czas bo w tym momencie zapracowałeś sobie na bana.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 13:20:44 wysłana przez sir Luca »