Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][OSL] Ostatni Legion  (Przeczytany 3468 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

BuryByk

• Gość
    [Native][OSL] Ostatni Legion
    « dnia: Lipca 06, 2012, 08:07:26 »
    Senatus Populusque Romanus (w skrócie SPQR) – łacińska formuła oznaczająca "senat i lud/naród rzymski". Formuła ta stanowiła w starożytności oficjalną nazwę Imperium Rzymskiego, a skrót SPQR, do czasu rozpowszechnienia się na to miejsce wizerunku orła, spełniał funkcję godła państwowego. Skrót SPQR był tatuowany na ramionach rzymskich legionistów. Pojawiał się na monetach okresu republiki, na sztandarach legionów senackich, oraz monumentach i pomnikach fundowanych przez senat rzymski. Skrót SPQR jest w samym Rzymie używany do dziś. Widnieje w herbie stolicy Włoch, umieszcza się go na słupach ogłoszeniowych, przystankach autobusowych, pokrywach od studzienek kanalizacyjnych, latarniach ulicznych i innych obiektach użyteczności publicznej w całym Rzymie.

Nasz Banner

Ostatni Legion składa się z legionistów, wyrytych na tarczach SPQR.

Skład:
    (click to show/hide)
    Wyniki:
    (click to show/hide)
    Informacje Ogólne:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 17:26:11 wysłana przez Rome »

Offline Huragan112

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [Native][OSL] Ostatni Legion
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 06, 2012, 08:39:42 »
    Powodzenia :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 06, 2012, 10:43:30 »
    Życzę powodzenia!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 06, 2012, 11:06:21 »
    Nie życzę powodzenia, bo ostatnio każdy nowy klan ma praktycznie ten sam skład ... Yanko, Virus, Giermek i paru innych powtarzają się przez ostatnie dni ... Chłopaki, weźcie się zastanówcie co chcecie osiągnąć, zanim zrobicie klan taki jak poprzedni, tylko ze zmienioną nazwą -.-

BuryByk

• Gość
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 06, 2012, 11:25:07 »
    Nie życzę powodzenia, bo ostatnio każdy nowy klan ma praktycznie ten sam skład ... Yanko, Virus, Giermek i paru innych powtarzają się przez ostatnie dni ... Chłopaki, weźcie się zastanówcie co chcecie osiągnąć, zanim zrobicie klan taki jak poprzedni, tylko ze zmienioną nazwą -.-
    Chyba się nie zrozumieliśmy, latałem z klanu do klanu. Dlatego że każdy się rozpada, ma nie uzupełnione forum.
    Postanowiłem zjednoczyć swoich znajomych, którzy nie mieli gdzie się podziać. Dlatego że każdy klan, zaczyna się rozpadać.
    Są to nowe osoby, doszło kilku z rozpadniętego KNIGHT. To nie znaczy że jest to ten sam klan, chcieli dojść? Nie miałem nic przeciwko.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 06, 2012, 12:29:30 »
     A po kij, używasz multikonta? Przecież giermka ci nie zbanowali... jeszcze ;>

BuryByk

• Gość
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 06, 2012, 12:31:09 »
    Wolisz nie znać Historii.

Offline Hiriro94_94

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 06, 2012, 12:55:59 »
    Klany nie rozpadają się od tak, skoro któryś już raz zakładacie klan praktycznie w niezmienionym składzie, tylko że raz 1 jest liderem, a 2 raz radnym to pomyślcie co robicie źle, może warto się kogoś pozbyć, klan to nie nazwa, to gracze tworzą klan, i to od nich zależy jaki ten klan jest, zmiana nazwy nie wygra wam sparingu, zmieniając nazwę nie będziecie lepsi.Po 2 to że macie liczny skład dużo nie zmieni, liczy się jakość i profesjonalizm w grze.

BuryByk

• Gość
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 06, 2012, 13:06:06 »
    Klany nie rozpadają się od tak, skoro któryś już raz zakładacie klan praktycznie w niezmienionym składzie, tylko że raz 1 jest liderem, a 2 raz radnym to pomyślcie co robicie źle, może warto się kogoś pozbyć, klan to nie nazwa, to gracze tworzą klan, i to od nich zależy jaki ten klan jest, zmiana nazwy nie wygra wam sparingu, zmieniając nazwę nie będziecie lepsi.Po 2 to że macie liczny skład dużo nie zmieni, liczy się jakość i profesjonalizm w grze.
    Historiia założenia tego klanu, jest zupełnie inna. Klan KNIGHT rozpadł się, nie dlatego że powstał ten klan. Rozpadł się po Hawks nie chciał go prowadzić, miałem małą ekipę. Szukającą klanu, chodziliśmy zazwyczaj razem, ale tyle klanów się rozpadło. Więc do KNIGHT poszedłem sam. Po jakimś czasie zdecydowaliśmy, Hawks się dołączył, wraz z upadkiem KNIGHT dołączyło do nas kilka osób. Co nie znaczy że klan jest ten sam.
    A wielu z tych graczy, zanim dołączyło błądziło. Do KoH'u, BB, AV. Byliśmy twardą ekipą, dlatego się zjednoczyliśmy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2012, 13:10:03 wysłana przez BuryByk »

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 06, 2012, 16:32:21 »
    Powodzenia!

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 06, 2012, 16:40:19 »
    Nie mieliśmy najemników!!

BuryByk

• Gość
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 06, 2012, 16:45:01 »
    Nie mieliśmy najemników!!
    Tylko Trebron, nagle z WV przeszedł do was? A blacha pod nickiem kolba. Każdy to u nas wiedział.

Offline Cord

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 06, 2012, 16:47:28 »
    Blacha i Trebron mi się chwalili że dołączyli do wschodzącej potęgi ! Do PALADINS !!! Są w tym klanie , także mecz jest ok, 11 : 9 o ile dobrze pamiętam dla Paladins, ładnie lamicie panowie!

@ ich sprawa w jakim są klanie , a wy jesteście i tak słabi ;P

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 06, 2012, 16:54:09 »
    A i jeszcze jak byście się wypierali mogę wrzucić rozmowę pomiędzy mną a giermkiem i można zobaczyć na ich grupie wydarzenia że napisali że to oficjalny.

BuryByk

• Gość
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 06, 2012, 16:55:04 »
    Blacha i Trebron mi się chwalili że dołączyli do wschodzącej potęgi ! Do PALADINS !!! Są w tym klanie , także mecz jest ok, 11 : 9 o ile dobrze pamiętam dla Paladins, ładnie lamicie panowie!

@ ich sprawa w jakim są klanie , a wy jesteście i tak słabi ;P
    Każdy uczestnik, tego sparingu wiedział że to fejki. Na początku nic nie mówiliśmy, popytano ludzi. Okazało się że to prawda, to fejki.
    A kolejnym dowodem, jest to że po sparingu, na nasz ts wbiła osoba, Kraken. Powiedział że nie ma mikrofonu, że Blacha to kolba, a Trebron jest w WV.
    Wiedziałem że kolba to Blacha, ale nie że trebron jest w WV. Wszystko zostało sprawdzone, mam nadzieję że rewanż będzie zapowiedziany. I nie o 15:00 , liczę na to że mecz, będzie według zasad.

Oficjalny nie oficjalny, najemnikowaliście.