To super! Mam nadzieje, że przez wakacje Warder ochłonie i po powrocie znów bedziemy przyjaciółmi. Ogolnie chciałbym oficjalnie przeprosić, za to że po zwołaniu mnie na bitwe po paro miesięcznej przerwie w NW padłem pierwszy walcząc z 3 naraz. I wybaczcie, że Warder uznał to za troling, chciałem po prostu dobrze a wyszło jak zwykle. I przepraszam również za to, że chciałem użyć teamspeaka pułku do zagrania z innym członkiem Waszej armii w Age of Mythology. Nikogo tym nie chciałem urazić, szkoda że zostaliśmy bez uprzedzenia zbanowani ale oczywiście rozumiem to. Chciałbym również przeprosić za rozdrażnienie Raptona swoją osobą, może miała na to wpływ nasza kłotnia która odbyła się pare tygodni wcześniej podczas której on twierdził, że odtwórstwo wczesnośredniowieczne jest śmieszne ponieważ dorośli faceci biegają po polu z mieczami i garnkami na glowie bawiąc się w 'rycerzy' jak dzieci, a moje zdanie było takie że lepsze to niż siedzenie przed komputerem i udawanie pseudo pułku hasając ludzikami w kalesonach i udawanie, że jest to 'poważna sprawa' oraz spinanie się na forum który to pułk więcej osiągnął. Moja odmienność zdania wynikała po prostu z innych zainteresowań i w żaden sposób nie chciałem niszczyć naszych braterskich relacji jednakże musiałem trafić w czuły punkt, za co ze szczerego serca przepraszam. Chciałbym prosić o jeszcze jedną szansę - spójrzcie na screeny z ostatnich bitew na ktorych bylem. Znajduje sie u góry tabeli. Moje umiejętności pozwalają na godne reprezentowanie 14 pułku kirasjerów, jednakże 'z biegu' ciężko pokonać przeciwnika.
Pozdrawiam Eddard