Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Słonie bojowe we Florisie Expanded 2.53  (Przeczytany 1059 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dominik1808

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Słonie bojowe we Florisie Expanded 2.53
    « dnia: Lipca 05, 2012, 11:50:24 »
    Witam, grałem sobie we Floris Pack Expanded 2.53 i awansowałem sobie jednostkę hycla niewolników na herszta niewolników, który ma bardzo silnego wierzchowca- słonia bojowego z obrażeniami 130. I właśnie chciałbym mieć takiego słonia dla siebie, ale po przeszukaniu całej Caldarii nigdzie go nie znalazłem. Czy jest możliwość aby takiego zdobyć albo w ostateczności przywołać?

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Słonie bojowe we Florisie Expanded 2.53
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 05, 2012, 17:27:29 »
    hehe "przywołać" :D a co to neverwinter czy inne elder scrolls? :P

ale taaak...
    Po pierwsze zły dział, bo nie dość, że piszesz o czymś co tyczy się WB, to jeszcze o modzie... a od tego jest dział modów, gdzie floris ma swój wątek.
    No, a po drugie, to nie wiem jak normalnie można pozyskać to co chcesz(może da się, żeby było w loocie po bitwie albo jest jakaś mała szansa w sklepach?), bo nie gram we florisa, ale możesz pocheatować.... włączyć cheatmenu, a potem "kupić" z listy itemów z menu obozu... no i wyłączyć cheatmenu