Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Smite  (Przeczytany 4438 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Smite
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 07, 2012, 09:51:54 »
    Moje pierwsze wrażenie było by dobre... gdybym nie zobaczył aż tak słabo rozbudowanego sklepu... mogli, zerznąć to z lola.

Nie ma co wszystkie gry tego typu wyglądają tak samo, a bohaterowie mają podobne ataki, czepiasz się tego co zmienione nie będzie nigdy....

Offline krahelek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 08, 2012, 16:40:51 »
    Już klucz zdobyłem świetnie mi się gra Agni i Kali ^^

Offline AdiX913

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 16, 2012, 09:32:39 »
    Ja grałem w tę grę tydzień i teraz nie chce mi się na nią wbić ( gram w lola i wracam do Warbanda powoli :D [jakoś 6 miesięczna przerwa była]).
    Gra ciekawa ale niestety bardzo ale to bardzo skopiowana według mnie. Bo tak itemy w sklepie Executioner (czy jakoś tak) daje attack speeda dmg i ma passywa ze armora zdejmje a wygląda jak toprór hmm czy przypadkiem w lolu nie ma The Black Cleavar który też jest toporem i ma takie same właściwości? Dalej Deathbringer miecz który daje crytical strike dmg i passyv że crit dmg jest zwiększony o 50% hmm a w lolu Infinity Edge i te miecze mają takie jakby to powiedzieć podobne "ząbkowania". Dalej w sklepie można kupić abilitki tzn skille tak jaby summoners spells. Jest tam ghost (sprint), shurielia (wiem że wygląda jak sztandar z butem ale nazwy nie mogę przypomnieć) , omen radiuna (sztandar z butem przekreślonym), zhonya (nie wiem jak wygląda ale jest), clarity (meditate), smite (hand of the god tylko że to jest taki jaby smite z atakiem obszarowym). Wiecej już nie pamiętam jest jeszcze coś jak banshe veil ale nie pamiętam jak się nazywa. I dwa zdania temu wypisywałem summoners spelle z lola i w nawaisach ich odpowiedniki. Chodziło mi tam o umiejętności aktywne znaczy np w omenie ten slow aoe.
    Proszę się rejestrować i grać na najlepiej północnej ameryce mój nick to AdiX913
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e4786c675b5a527641476

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 25, 2014, 15:11:02 »
    Odkopuję temat!

Pewnie, niewielu z Was wie, ale dziś 25 marca oficjalnie zakończyła się faza beta tej gry. Smite ma swoją oficjalną premierę i trzeba przyznać, że robi to z rozmachem. 8 drużyn zmierzy się o 200 000$ w turnieju otwarcia, streamowanym na żywo.

Gra bardzo się zmieniła od czasów wcześniejszych wersji Beta i mogę śmiało powiedzieć, że stanowi największą konkurencje dla Doty, czy LoLa. Pod wieloma względami bijąc obie te gry. Co więcej można powiedzieć, wszystkim którzy piszą o tym, że jest to zwykła kopia Lola mogę po cześci przyznać rację, ponieważ jest tam pełno niemalże identycznych elementów. Ale to właśnie w tej grze wielu graczy znajdzie prawdziwą przyjemność, nie w Lolu, czy Dotcie. Starałem się grać w obie te gry, ale jedynym tego efektem było kompletne zrażenie się do całego gatunku Moba. Dopiero Smite sprawił, że patrzę na to wszystko lepszym okiem, ponieważ zawiera on to, czego nie zawiera jego konkurencja: dynamika, większy nacisk na osobiste umiejętności gracza, klimat i oprawa. Zwykła kopia innej gry nie osiągnęłaby tyle, co Smite.

Tutaj link do paru statystyk z okazji premiery http://www2.hirezstudios.com/smite/latest-news/view/smite-blog/2014/03/25/hi-rez-studios-releases-smite-in-north-america-and-europe

Cóż mogę dodać więcej... życzę tej grze powodzenia, a graczom udanych meczy! Jeżeli kiedyś ktoś będzie chciał pograć, mój nick Alkhadias.
    Pozdrawiam.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Torguan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • I'am the Emperor's will made manifest.
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 10, 2014, 16:40:42 »
    To ja też odkopie a co.

Zgodzę się z tym co mówił Alkhadis w grze wiele się zmieniło na lepsze moim zdaniem. Pomysł z bogami i mitologicznymi stworami jest świetny. Gra się bardzo przyjemnie Dużym plusem jest granie z trzeciej osoby, trzeba cały czas obserwować co się dzieje wokół ciebie żeby nie zostać łatwo zgankowanym i zabitym, hud jest bardzo ładny i przejrzysty, tekstury map i bogów są wykonane na bardzo wysokim poziomie w szczególności bogiń ^^, w Smite jest dopiero 53 bogów ale twórcy co  3 tygodnie dają nowych choć jak pewnie będzie już ich około 100 to już rzadziej będą wprowadzani. Tak jak mój poprzednik mówił Lol i dota nie spodobały  mi się ale Smite to jest dla mnie strzałą w dziesiątkę . Wielu ludzi narzeka na optymalizacje ale Ja na moim lapku ,który jakoś do grania dobry nie jest spokojnie gram bez żadnych crashów i spadków fps. Podsumowując polecam tą gre jest po prostu super!