Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crimecraft  (Przeczytany 1250 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Crimecraft
    « dnia: Lipca 01, 2012, 10:58:49 »
    Chce wam przedstawić i zachęcić do darmowej gry Crimecraft.
    Jest to gra MMO w której jednak cała rozgrywka odgrywa się w pojedynkach które tępem przypominają te z ModernWarfara a akcją tych z Mafii 2 ( również 3 os.)
    Nie interesowałem się dokładnie fabułą gry ale wygląda to na czas coś ala postapo.

W grze jest wiele klas które można ulepszać z różnymi umiejętnościami oraz można tworzyć własną klasę, uzbrajając ją, modyfikucjąc broń i rzecz jasna ubierając w odpowiednie cioszki ;D

No i najciekawszym elementem są Klany/Gangi których jest wiele ale wszystkie walczą o Tereny (mapki na których gramy) członkowie gangu grający na swoim terenie dostają pod koniec rozgrywki dodatkowy EXP i Cash.

Twórcy aż tak nie naciągają na kupowanie dodatkowych pieniędzy w tej grze. (Np aby dojść do następnego etapu gry możesz kupić Gold Boots'y albo poczekać tydzień aż się sam odblokuje)

Tu zapodaje parę screenów

Dobua
    Tu macie Linka http://www.crimecraft.com/
    Fajnie gdyby na serverach zrobiło się białoczerwono :D

Gra jest steamowa
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2012, 18:00:24 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    Odp: Crimecraft
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 01, 2012, 20:55:00 »
    Pograłem chwilkę w tą grę, i wydaje mi się że jest ona taka tylko na chwilę... no chyba że pograło by się w grupce, to było by może ciekawiej. A tak to tylko taka zwykła nawalanka... nie widzę tutaj jakiś dużych możliwości rozwoju, czy zmian wyglądu. Kilka klas możliwych do wybrania, ogólnie bieda. Może w sumie za krótko grałem i pochopnie oceniam.
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Crimecraft
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 01, 2012, 22:00:14 »
    Klasy potem się odkrywają.. wychodzi chyba dwie klasy co 5 leveli. Jako że leveli jest 50 to daje nam.. 25 klas chyba ;o narazie ja mam odkrytych chyba 12 ;p
    Jest to darmowka wiec mozna pograc na chwile.. chociaz jezeli zrobi sie dobry team i dluzej bedzie gralo to ciekawie moze sie zrobic walczac o Tereny.
    Chociaz sam powiem ze majac 24 level to mialem okazje spotkac się z graczami 50 levelowymi i.. ciezko ;P
    Retarded are everywhere