Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 2165 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Glenn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Lipca 31, 2008, 22:04:05 »
    Glenn.
    -Level 20...któryś.
    -Wersja 0.960.
    -Podbite całe królestwo w barwach Vaegirów.
    -Tygodniowy żołd-obecnie 8000,a było i ponad 10000.
    -Prawie 200.000 denarów na koncie.
    -"Full metal jacket"-czyli zbroja o najwyższych parametrach dostępnych w ver.0.960-podobnie z bronią(topór o 'damage'u 44 i kusza o 52)
    -Jestem właścicielem kilku dużych miast,paru pomniejszych zamków i przyległych do nich wsi.Większość miejscowości rozbudowana na maksa.
    -Największa posiadana "partia" - jednorazowo miałem w podrózy ze mną ponad 170 osób.
    -Największa bitwa-ok.160 moich żołnierzy na prawie 700 przeciwnika(połączone armie,przy czym sam król przychulał 600 wojaków).
    -Renoma....hmmm....chyba wszyscy lordowie razem mają mniej ode mnie:)

Offline Emil

• Użytkownik
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 31, 2008, 22:40:02 »
    Tak, tak. No super, gratuluję itd. Tylko mam jedno "ale": na jakiej trudnosci grasz, ze masz 20 lvl i podbite całe królestwo? Jeśli nie jesteś geniuszem, z pewnością grasz na podstawowej trudności (na której wszyscy oprócz Ciebie to cioty) , lub używasz cheatów. Skłaniałbym się do pierwszej opcji raczej...

A tak w ogóle to witam serdecznie ;)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 31, 2008, 22:54:42 »
    Przywituję Ciętm
    Zobacz jak masz ustawione otrzymywane przez Ciebie i kumpli dmg.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 01, 2008, 00:39:51 »
    Cześć Glenn. Słuchaj nie przyznawaj się im, że dmg masz ustawione na 1/4 i do tego AI na poor bo się będą z Ciebie śmiać. Mówię Ci, Pablo77 i Emil nic innego nie robią tylko szukają okazji do obśmiania kogoś. ;)

Offline Glenn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 01, 2008, 02:34:37 »
    Hhehehe...mam łatwy poziom z prostego powodu--nie kręci mnie giera w której robię upgrade postaci i nie mogę swobodnie "mielić" wrogów itd.
    Dla mnie cały urok tej gry,choćby przy zdobywaniu miasta,to możliwość wjechania w 20 przeciwników i wymachiwanie toporem w każdą stronę.
    Poza tym akcje gdy opada mnie kilku żołnierzy i przed każdym mam się bronić,blokować itd według mnie psuje grywalność.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 01, 2008, 10:58:36 »
    Hhehehe...mam łatwy poziom z prostego powodu--nie kręci mnie giera w której robię upgrade postaci i nie mogę swobodnie "mielić" wrogów itd.
    Dla mnie cały urok tej gry,choćby przy zdobywaniu miasta,to możliwość wjechania w 20 przeciwników i wymachiwanie toporem w każdą stronę.
    Poza tym akcje gdy opada mnie kilku żołnierzy i przed każdym mam się bronić,blokować itd według mnie psuje grywalność.
    Wdług mnie to podkręca grywalność właśnie... Ale powiem tak czasami lubię tą grą potraktować jako odstresowywacz (porcja półgodzinna) i ustawiam sobie obrażenia i swoim kumplom na najniższe:) Ale to tylka czasami.
    Ej Arcyliszu to nie było miłe..... Byłem po prostu ciekawy :D
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 01, 2008, 10:58:46 »
    No to przyznam, że masz bardzo oryginalne poglądy w tych sprawach.

PS: Pablo, ja przecież nie z Ciebie ani z Emila żartowałem ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2008, 11:01:03 wysłana przez Arcylisz »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 01, 2008, 11:00:02 »
    A, w której sprawie dokładnie?? W tym odstresowywaczu, czy grywalności??

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 01, 2008, 11:02:15 »
    Pablo, ja tu prowadzę rozmowę z Glennem i do niego były kierowane te słowa. NIe bierz tak wszystkiego do siebie

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 01, 2008, 11:45:45 »

No to wyobraź sobie co by było w realnym życiu. Nie włączyłbyś damage 1/4 :P
    Wg mnie M&B nie sprawdza się za bardzo jako "odstresowywacz". To jest raczej "symulator walki" i tak go wole traktować, a sytuacja o której mówiłeś, ze zdobywasz sam zamek, co cóż. Może będfziesz miał z tego jakąś satysfakcję, ale tylko na początku. Osobiście uważam się za doświadczonego gracza i satysfakcję sprawia i dopiero zdobycie zamku na najtrudniejszym poziomie (spróbuj, naprawdę warto).

A dlaczego mamy się z niego śmiać? Śmieję się tylko z dzieci neo i przychlastów <komplementy off>.

Offline Glenn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 01, 2008, 13:17:12 »

no ni podchodze do tej giery emocjonalnie i żeby było "realnie" itd.Dla mnie to przede wszystkim gra akcji,ze świetnymi fragmentami walki konnej i zdobywania średniowiecznych budowlli.

No to wyobraź sobie co by było w realnym życiu. Nie włączyłbyś damage 1/4 :P
    Wg mnie M&B nie sprawdza się za bardzo jako "odstresowywacz". To jest raczej "symulator walki" i tak go wole traktować, a sytuacja o której mówiłeś, ze zdobywasz sam zamek, co cóż. Może będfziesz miał z tego jakąś satysfakcję, ale tylko na początku. Osobiście uważam się za doświadczonego gracza i satysfakcję sprawia i dopiero zdobycie zamku na najtrudniejszym poziomie (spróbuj, naprawdę warto).

A dlaczego mamy się z niego śmiać? Śmieję się tylko z dzieci neo i przychlastów <komplementy off>.
    kto powqiedział ze sam zdobywam zamek hahahaha....wielkość bitwy ustawiłem na 72,więc i ja mam kim się zając i moi żołnierze:)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2008, 13:19:13 wysłana przez Glenn »

Offline atherius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 01, 2008, 14:50:31 »
    Popieram Glenn'a, ja od gier wymagam rozrywki a nie bicia piany i maksymalnego skupienia, chyba to ma być relaks i odpoczynek po pracy a nie... druga praca.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 01, 2008, 14:53:40 »
    No tak, ale jak pokonasz komputer na trudnym poziomie trudności ;) to masz satysfakcję z "dokopania skurczybykowi", a jak grasz na łatwym to jesteś półbogiem niemalże i trzeba być strasznym noobem, żeby na takiej trudności sobie nie radzić.

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 01, 2008, 15:41:24 »
    Popieram Glenn'a, ja od gier wymagam rozrywki a nie bicia piany i maksymalnego skupienia, chyba to ma być relaks i odpoczynek po pracy a nie... druga praca.

o_O no jak dla Ciebie granie na normalnym poziomie trudności to taki wysiłek jak "druga praca" to rzeczywiście, nie mamy o czym mówić...

Tak jak powiedział Arcylisz, na wyższym poziomie trudności masz o wiele wyższą satysfakcję. Poza tym, może Was kręci granie jednoosobową armią w stylu Rambo, mnie jakoś nie (mam nadzieję, ze nie tylko mnie).
    Wolę mieć jakąś namiastkę realizmu. Poza tym, trza sie przygotowywać na starcia w Multiplayerze ;)

Ta gra i tak jest o wiele za łatwa. Mam nadzieję, że twórcy podwyższą poziom trudności w wersji 1.0
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2008, 15:56:48 wysłana przez Emil »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 01, 2008, 16:40:54 »
    DObra popieram Emila, bo tego samego wymagam od tej gry, ale to nie zmienia faktu, że czasami obniżam poziom trudności, aby się odstresować :)
    PS: Mam pomysła.... Kończmy tego offtopa