Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ChP] Chorągwie Polskie  (Przeczytany 3266 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    Odp: [Native][ChP] Chorągwie Polskie
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 29, 2012, 15:43:30 »
    A ja nie gram na IG. Mam banika :*

Offline krahelek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 29, 2012, 18:58:18 »
    Za to, że za dobry byłeś :D

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wolfar
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 30, 2012, 21:40:45 »
    Na DP manual jest na żenującym, poziomie, mimo że prawie nie używa się tam tarcz...
    Bez urazy, bo niektórzy są na prawdę PRO, jednak jest to mniejszy odsetek niż w WB.

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 01, 2012, 00:01:49 »
    Nie mam pojęcia od czego to zalezy. Może dlatego że każdy kto kupi DP od razu gra (nie wiem dlacxzego) muszkieterem i nie ma pojęcia o manualu (grał w singla na auto)
    Ale to kwestia czasu. góra pół roku

Offline AK_Ramage

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 01, 2012, 10:43:55 »
    Wolfar_666 scena DP jest mniejsza niż WB, dlatego znajdziesz więcej graczy dobrych na manuala w WB niż DP, oczywiście tych co potrafią walczyć i bez tarczy.
    Różnica jaka jest to wielkie chamstwo i dzieci neostrady na serwerach WB, wyzywają, żałosno - głupie teksty piszą, na DP tego nie znajdziesz, adminów jednego serwera jest kilku, zawsze jest ostrzegawczy kick, potem ban, nie zależnie na kogo źle napisze.

Offline Ogniomistrz

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 01, 2012, 12:44:29 »
    Cóż tutaj zgodzę się z Ramage scena DP jest kulturalniejsza niż WB faktycznie na serwerach polskich nie powyzywasz się z kimś bo to się szybko skończy dla cb.

Ramage ale pamiętaj ze WRW tez kiedyś na DP było :) if you know what i mean :D
    Ogniomistrz_the_Grey
    ReS_Ogniomistrz_PL
    Ogniomistrz_the_PonyFan
    LN_5pp_szer_Ogniomistrz_PL
    pod takimi tagami można mnie spotkać w świecie M&B

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 01, 2012, 16:02:39 »
    Wolfar_666 scena DP jest mniejsza niż WB, dlatego znajdziesz więcej graczy dobrych na manuala w WB niż DP, oczywiście tych co potrafią walczyć i bez tarczy.
    Różnica jaka jest to wielkie chamstwo i dzieci neostrady na serwerach WB, wyzywają, żałosno - głupie teksty piszą, na DP tego nie znajdziesz, adminów jednego serwera jest kilku, zawsze jest ostrzegawczy kick, potem ban, nie zależnie na kogo źle napisze.

W ogóle jak gram na Warbandzie nie ma takiego klimatu jak na przykład w The Deluge, tam się podyskutowało, porozmawiało, a jak spotykam na Warbandzie jakiś gości, to są albo głupi, albo takich udają.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 01, 2012, 21:41:14 »
    DP to bardzo fajna nawalanka. Tutaj sie nie gra "historycznie" Tu się nakufia:) Ale z kolei na Deluge jestem mimo wszystko zmuszony grac historycznie. Widząc banner który trzymam w dłoni, Mapa (np:zbaraż) i ta muzyka. ach! Deluge jest świetne, Czuję się jakbym tam był i walczył. Ale DP mi sie podoba za system walki, i za to że ogólnie tez ma swój klimat:)