Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Great Lithuania mod  (Przeczytany 7373 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pasterz861

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PAPAROACH-Blood Brothers -6 yers and still #1
    Odp: Great Lithuania mod
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 29, 2008, 11:53:11 »
    Dzieki za wsparcie. Niestety nie ma dla Ciebie dobrych wiadomości ,ale może od początku. Zdjecia ja nie wybierałem ,tylko Borkowski.
    Zobacz w mojej histori postów na TW że "lata świetlne temu" dawałem o wiele lepsze zdjęcia i pozyskiwałem textury dla Padli.
    Pewnie grałeś w +1410+.Miałem i w tym modzie swój wkład.

Przechodząc do sedna sprawy.Team tworzący mod GDoL ,zmienił się na tyle ,że odszedłem z niego. spytasz dlaczego? Pewnie zauważyłeś że kilka dni temu wyszła nowa wersja.Nowa wersja różni sie niestety tylko numerkiem.
    Powiem Ci szczerze ,że od kiedy do team'u dołączył Emperor Danny ,wszystko zaczeło sie psuć.To za jego namowami zrezygnowno z wielu priorytetowych punktów ,co najgorsze zrezygnowano ze zrobienia historycznego moda.
    Emperor namówił na wydanie nower wersji w której ponoć można zobaczyc jego sceny (Ryga,Vilno itd.).Może wygląda to że się żale ,ale to niespotykany okaz człowieka wyjatkowo natrętnego,w dodatku karierowicza(jeżeli mozna to tak nazwać).
    Pisałem że w następnej wersji bedzie to i to (nowe zbroje itp.) ,ale to było przed ujawnieniem obłedu Danny'ego.

Mod padli był o wiele lepszy i posiadał może nawet wiekszy potencjał 'a już napewno rozwijał się o wiele szybciej i z wersji na wersje można było zobaczyc znaczące zmiany.
    Tak więc jak pisałem wczesnie ,wystąpiłem z team'u i nie wiem co będzie dalej z modem.Życzę jednak Borkowskiemu i ekipie ,aby zrobili wspaniałego moda i jeżeli nie historycznego to przynajmniej takiego w którego bedzie sie grało długo i przyjemnie.
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2008, 14:59:11 wysłana przez pasterz861 »
    ATF ,FNS ,MND i DFC

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 22, 2009, 14:13:31 »
    Odświeżam.

Zagrałem w pełną wersję. Pierwsze spostrzeżenie: czcionka! Widać gra jej nie akceptuje, bo są krzaczki... Ktoś zna sposób, w jaki sposób się z tym uporać?

Drugie: mapa. Miejscami są dziury pod wzgórzami, przez które widać 'niebo'...

Jeszcze trzeba dużo popracować.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 23, 2009, 16:05:48 »
    Jeśli ktoś próbował grać już w tą najnowszą wersję to może niech się wypowie jak to wszystko wygląda....co zmieniono, jakieś nowe przedmioty, questy itp, będę bardzo wdzięczny:P

Offline Krychol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 25, 2009, 19:46:13 »
    Ten mod to jedna wielka lipa! Mogli wydać chociaż po angielsku, a wydali po swojemu (raczej), niczego nie idzie zrozumieć.
    I chyba raczej nie wnosi żadnych nowych itemów i takich tam...

Nie polecam.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 25, 2009, 21:05:28 »
    Nie wiem jak wam, ale u mnie ten mod chyba nic nie dodaje. Gdy go zainstalowałem, to jedynie zmieniła mi się czcionka, na jakąś w innym języku. I tyle zmian. Nic więcej.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 26, 2009, 14:01:31 »
    Ten mod to jedno wielkie gó*no. Polska bez konnicy!? HAHAHA... nie mogę... przecież potęga Polski to właśnie konnica... chyba robił go ktoś niedouczony.

Pozdro

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 27, 2009, 08:19:10 »
    Ten mod to jedno wielkie gó*no. Polska bez konnicy!? HAHAHA... nie mogę... przecież potęga Polski to właśnie konnica... chyba robił go ktoś niedouczony.

Pozdro

Weź nie obrażaj ludzi za to jak robią mody bo sam nawet palca nie ruszysz żeby jakiegoś sprubować wystukać, a obrażać umiesz. Myślisz, że wszystko za pierwszym razem wychodzi super i zaje***cie? Przecież żeby coś zrobić dobrze to najpierw trzeba się nauczyć.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 27, 2009, 09:15:38 »

Pozdro

Weź nie obrażaj ludzi za to jak robią mody bo sam nawet palca nie ruszysz żeby jakiegoś sprubować wystukać, a obrażać umiesz. Myślisz, że wszystko za pierwszym razem wychodzi super i zaje***cie? Przecież żeby coś zrobić dobrze to najpierw trzeba się nauczyć.

Daj spokój proud... Polska bez konnicy to jeden wielki shit... i co mam mówić o autorach jako czempionach z historii!? Każdy normalny Polak wie,że potęga Polski polegała na konnicy... skoro innym frakcją dodali konnice to czemu Polsce nie!? I weź nie gadaj mi,że ie zrobiłem moda sam itd. bo jakbym coś takiego robił to chociaż zachowałbym realia historyczne... tylko,że modele byłyby gorsze niż w MARIO xD

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 27, 2009, 11:37:20 »
    Wiem, że powinna być ciężka jazda dal Polski, tak samo nie powinno być jednostki Bojar w Polsce, a jest, ale patrząc na post pasterza na początku drugiej strony jestem w stanie zrozumieć część ekipy poza jednym "elementem". Nie mam jednak zamiaru besztać autorów (chociaż należy im się to jak cholera) bo za takie olanie historii to... ,ale jestem tolerancyjny bo sam od jakiegoś czasu wiem o trudach związanych z ...

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 27, 2009, 14:06:52 »
    Mam pytanie, co do mojego poprzednie postu. Ten mod coś daje? Bo jak wspomniałem, mi nic nie zmieniło, jedynie czcionkę na taką jakąś dziwną.