Dzieki za wsparcie. Niestety nie ma dla Ciebie dobrych wiadomości ,ale może od początku. Zdjecia ja nie wybierałem ,tylko Borkowski.
Zobacz w mojej histori postów na TW że "lata świetlne temu" dawałem o wiele lepsze zdjęcia i pozyskiwałem textury dla Padli.
Pewnie grałeś w +1410+.Miałem i w tym modzie swój wkład.
Przechodząc do sedna sprawy.Team tworzący mod GDoL ,zmienił się na tyle ,że odszedłem z niego. spytasz dlaczego? Pewnie zauważyłeś że kilka dni temu wyszła nowa wersja.Nowa wersja różni sie niestety tylko numerkiem.
Powiem Ci szczerze ,że od kiedy do team'u dołączył Emperor Danny ,wszystko zaczeło sie psuć.To za jego namowami zrezygnowno z wielu priorytetowych punktów ,co najgorsze zrezygnowano ze zrobienia historycznego moda.
Emperor namówił na wydanie nower wersji w której ponoć można zobaczyc jego sceny (Ryga,Vilno itd.).Może wygląda to że się żale ,ale to niespotykany okaz człowieka wyjatkowo natrętnego,w dodatku karierowicza(jeżeli mozna to tak nazwać).
Pisałem że w następnej wersji bedzie to i to (nowe zbroje itp.) ,ale to było przed ujawnieniem obłedu Danny'ego.
Mod padli był o wiele lepszy i posiadał może nawet wiekszy potencjał 'a już napewno rozwijał się o wiele szybciej i z wersji na wersje można było zobaczyc znaczące zmiany.
Tak więc jak pisałem wczesnie ,wystąpiłem z team'u i nie wiem co będzie dalej z modem.Życzę jednak Borkowskiemu i ekipie ,aby zrobili wspaniałego moda i jeżeli nie historycznego to przynajmniej takiego w którego bedzie sie grało długo i przyjemnie.