Cześć.
Jest mi bardzo miło , że trafiłem na Wasze forum i pozdrawiam wszystkich.
Dzięki niektórym Waszym wpisom udało mi się wzbogacić tę grę na której rypię już chyba z pół roku.
Pomyślałem sobie , że może też jakoś mógłbym pomóc , np. mam patent jak rekrutować husarzy i to praktycznie nieograniczone ilości. Udało mi się już zebrać ok. 1000 z czego ok. 600 to już weterani.
Urządzam sobie widowiskowe bitwy jak np. pod Olsztynem 2054 Szwedów przeciwko moim 338 husarzom -oczywiście wygrywam :-) .
Dodatkowo rozszerzyłem wielkość bitwy gdzie jednocześnie walczy ok. 600 jednostek. Piękny widok...
Patent na husarzy jest taki:
po zdobyciu jakiegoś miasta nie zabieram go sobie od razu tylko czekam aż mój doradca zapyta komu je oddać (trzeba być królem). Postanawiam , że będzie moje i w tym momencie jest już garnizon ok 30 żołnieży gdzie czasami komputer losowo wybiera husarzy. Gdy tych husarzy zabiara się z garnizonu do własnego oddziału to po jakimś czasie (ok. 1 dzień biegu gry) ci husarze są znowu w tym mieście. Można tak robić bez limitu. Obecnie mam stały zasiłek husarzy w Olsztynie , Miadziole i Kałańczaku. Spróbujcie , może Wam też się tak uda ;-)
Pozdro.