Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zajęcie Kijowa i Radziwiłł- błąd  (Przeczytany 1907 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Złotyy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zajęcie Kijowa i Radziwiłł- błąd
    « dnia: Czerwca 17, 2012, 15:28:18 »
    Witam, mam problem związany z fabułą wojska zaporskiego. Czy ta fabuła jest w ogóle w podstawce "ogniem i mieczem" do wykonania? W 1.012 wogóle nie dało się zacząć rebeli radzwiłła. W 1.017 i 1.015.02 można zacząć rebelie ale występuje u mnie (w obu tych patchach) ten sam błąd. Otóż gdy zaczynam rebelie, Radziwiłł jest w moim oddziale. Dostaje zadanie żeby zająć jakieś miasto które ma być "tymczasową stolicą" Radzwiłła. I tu zaczyna się problem bo w momencie wykonania zadania czyli zajęcia jakiegoś miasta Rzeczpospolitej, Janusz znika całkowicie z mapy (nie ma ani w karczmach, ani w miescie zadnym, ani nie ma on oddziału. Nie da się nikogo zapytać gdzie on jest. Jednocześnie otrzymuje zadanie "zajęcie kijowa". Cóż udaje mi się zdobyć Kijów i w quescie pisze że Radziwiłł czeka żeby dać mi nagrodę. I tu jest błąd blokujący fabułę. W momencie gdy ide do włodarza miasta nie mam z nim żadnej dodatkowej opcji dialogowej(a przecież miałem z nim pogadać o czymś). Radziwiłł pojawia się dopiero po udanym buncie jednak on też nie ma żadnej nowej opcji dialogowej. Nic, kompletne zero. Czy ktoś spotkał się już z podobnym błędem/ wie co jest nie tak/ potrafi mi coś podpowiedzieć? Da się jakoś ruszyć fabułę do przodu? Proszę o pomoc.

Offline kit123

• Użytkownik
    Odp: Zajęcie Kijowa i Radziwiłł- błąd
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 21, 2012, 20:27:33 »
    Radziwiłł jest w mieście, które zdobyłeś na stolicę rebelii. Nawet jeżeli nie ma go w oddziale miasta, to siedzi on w zamku, trzeba kliknąć "Skierować się do zamku" i on tam będzie.

Offline Taha

• Użytkownik
    Odp: Zajęcie Kijowa i Radziwiłł- błąd
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 14, 2012, 21:15:50 »
    dokładnie mam to samo. może ktoś mi pomóc ?