Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowa jednostka pomocy!!!!!!!  (Przeczytany 1653 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tarczowniczek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nowa jednostka pomocy!!!!!!!
    « dnia: Czerwca 16, 2012, 21:54:47 »
    Witam!
    Zaczynam modowanie Mount&Blade, już tam trochę porobiłem, mapa,itemki, królestwa itp
    Ale z dwiema rzeczami mam problem:

1.Chcę zrobić nową drużynę na mapie według tego poradnika: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1693.0
    I nie mogę zrobić nowej jednostki, próbowałem na kilkanaście różnych sposobów i zawsze po kliknięciu w "build module" wyskakuje mi bardzo wiele błędów,
    tak samo sprawa wygląda z nowym spawn pointem

2.Jak połączyć wioskę z zamkiem??? Robi się to automatycznie, czy coś w module system???
    Jak już połączę, to jak rekrutować w niej nowe jednostki stworzone w module_troops????

Na forum nie znalazłem ani jednego poradnika dotyczącego nowych jednostek, bardzo proszę
    o wyjaśnienie, albo o linka do tutoriala.

Z góry dziękuję.

Offline nosblack12

• Użytkownik
    Odp: Nowa jednostka pomocy!!!!!!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 22, 2012, 22:00:31 »
    a więc tak
    co do 1 to upewnij się czy nie popełniłeś żadnego błędu czyli nie zapomniałeś przecinka, nie zrobiłeś literówki, nie wpisałeś w złe miejsce, nie użyłeś polskiego znaku itp, to częsta przyczyna problemu, jeśli nie to może upewnij się, że masz dobrze module system skonfigurowany itp
    co do 2 to nie jestem pewny ale podejrzewam, że wioska najbliższa zamku staje się dołączona do zamku

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    Odp: Nowa jednostka pomocy!!!!!!!
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 23, 2012, 08:04:47 »
    1. pewnie literówka
    2. tak robi się to automatycznie
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor