Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pomocy potrzebuje szybko!!!  (Przeczytany 890 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    Pomocy potrzebuje szybko!!!
    « dnia: Czerwca 15, 2012, 22:38:09 »
    Może się wam wydać że ten problem jest w ogóle nie związany z grą ale dla mnie ważny i chce go rozwiązać

Zaczęło się to od tego że chciałem sobie pograć z kolegami z klanu. Lecz nie działał mi multi. Jednen gracz powiedział mi abym odistalował warbanda i steam a potem znowu zainstalował. Zrobiłem tak usunąłęm zawartość lokalną gry i odinstalowałęm steam. Potem jak chciałem się zalogować chcieli abym potwierdził numer werfikacyjny więc wybrałem aby mi przysłali go na pocztę. A tu nagle niespdzianka wpisuje złe hasło które jest prawidłowe na 100% bo właśnie na nie nie raz byłem rejestrowany na wiele gier i na ten eamil. Nie wiem co zrobić nie mogę się w ogóle zalogować na steama a gdy utworzyłem nowe konto i chciałem na nim zainstalować warbanda pisało mi że KOD CD zajęty a usuwałem przecież zawartość lokalną.
    Już sam problem tego że chce instalować na straym końcie nie jest ale jak się mogę zalogować na stare konto. Proszę o pomoc bo ja nie chce zostać wyrzucony z klanu a to moja ulubiona gra oraz stracę kontakt do mojego najlepszego przyjaciela :(.
    178.217.191.217:6320

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Pomocy potrzebuje szybko!!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 15, 2012, 23:45:39 »
    Może zacznę od tego, że na nowe konto nie można przypisać gry z tym samym kluczem, no to powinno być raczej oczywiste, bo ta gra jest przypisana do innego konta. A zawartość lokalna nie ma nic z tym wspólnego w ogóle, to tylko pliki gry, które bez aktywacji gry na steamie nic nie znaczą.

Ale do rzeczy... tak do końca nie rozumiem o co tu chodzi... numer weryfikacyjny ok, ale hasło jest złe? Bo może rzeczywiście jest złe, przypomnienie hasła możesz dać?
    Proponuję poszukać rozwiązania na forum steama albo od razu uderzać do ich supportu z opisem sytuacji.