Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z misją "Porwana narzeczona"  (Przeczytany 2295 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Galdil

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Problem z misją "Porwana narzeczona"
    « dnia: Czerwca 09, 2012, 20:06:44 »
    Problem polega na tym, że nie ma opcji dialogowej przy rozmowie z Wołodyjowskim, aby odebrać od niego list do Anusi. Całą misję rozegrałem tak:

1) Dostałem ją od Wołodyjowskiego.
    2) Pogadałem z Zagłobą, a ten powiedział mi, żebym znalazł oficera i odebrał list od Wołodyjowskiego.
    3) Listu nie odebrałem, ale oficera złapałem i dowiedziałem się, gdzie jest narzeczona Wołodyjowskiego.
    4) Pojechałem do niej i kliknąłem we wszystkie opcje dialogowe tzn. "Uwierz mi na słowo", czy jakoś tak, a także na opcję z listem. Oczywiście odpowiedziała, że mi nie wierzy, bo listu nie miałem.
    5)Wróciłem więc do Wołodyjowskiego, a tam opcji brak.

Ostatni save mam 7 dni temu, a przy moim tempie gry to coś koło godziny grania :/ Więc proszę o pomoc.

Offline minex34

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z misją "Porwana narzeczona"
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 10, 2012, 19:05:36 »
    Ej a wiesz jak ten gostek się nazywa ,który wie gdzie jest ta narzeczona

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 10, 2012, 23:35:57 »
    Jeśli masz 1.007 to spróbuj wbić dużo honoru (jeśli np. nie ucieknie dowódca z pola bitwy, to go wypuść i dostaniesz honor).
    Mając 30 być może ci uwierzy na słowo.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Galdil

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 11, 2012, 11:19:44 »
    Ej a wiesz jak ten gostek się nazywa ,który wie gdzie jest ta narzeczona

Wystarczy dowolnego oficera niemieckiego złapać. Każdy wie, gdzie się znajduje Anusia.

Jeśli masz 1.007 to spróbuj wbić dużo honoru (jeśli np. nie ucieknie dowódca z pola bitwy, to go wypuść i dostaniesz honor).
    Mając 30 być może ci uwierzy na słowo.

Mam nowszą wersję, ale na logikę powinno zadziałać. Jednakże nic z tego. Miałem 53 i nic. Znalazłem już rozwiązanie, czy raczej problem, bo musiałem się przenieść 7 dni w tył ;/

Dla innych, którzy mogą złapać takiego buga: problem to reszta zadania od punktu 3 w górę. Próbowałem polecieć do Wołodyjowskiego po dowiedzeniu się, gdzie znajduje się Anusia. Dupa...

Trzeba do niego polecieć po list zaraz po pogadaniu z Zagłobą! Inaczej nie da rady wykonać zadania.

Offline minex34

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 11, 2012, 17:22:25 »
    jakiego niemieckiego ?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 26, 2012, 01:53:25 »
    minex34 prowokujesz czy naprawdę jesteś niedorozwinięty? Masz nawet tutaj napisane jak on to zrobił, naprawdę, nie potrzeba wielu punktów inteligencji by to ogarnąć.

Żeby nie było offtopu to chce powiedzieć, że mnie uwierzyła na słowo mając właśnie tą ilość honoru. Czasem się może zdarzyć że się zbuguje i trzeba próbować klikać w opcję wiary na słowo kilka razy.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.