Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mehmet Girej  (Przeczytany 2162 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline minex34

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mehmet Girej
    « dnia: Czerwca 09, 2012, 13:35:00 »
    Gdy podbiłem już miasta i wioski i pokonałem wszystkich murzów Mehmet Girej odchodzi i mówi że musi się zająć własnymi sprawami ,a później pan Zagłoba mówi mi żebym poszedł do Mehmeta Gireja żeby zawarł z rzeczpospolitą polską sojusz .Tylko nie wiem gdzie on jest?

Offline Galdil

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Mehmet Girej
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 09, 2012, 20:02:08 »
    Przez pierwsze 2 dni będzie się zbierał do powrotu, a potem pojawi się w mieście, którym włada. Jeżeli nie możesz go znaleźć to gadaj z podwładnymi chana, zapytaj się gdzie jest w tej chwili. Jeżeli odpowiedzą "nie wiem gdzie jest w tej chwili Mehmet Girej" to oznacza, że jeszcze zbiera siły po odłączeniu sie od Ciebie.

Offline Nequ

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mehmet Girej
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 07, 2013, 15:57:33 »
    Witam, mam ten sam problem, tylko że sytuacja ciągnie się (w grze) już jakiś miesiąc. Używałem nawet kodu ctrl + t, ale na całej mapie nigdzie ziomka nie było. Informacji o jego zniewoleniu nie było, a zakładników też z grubsza przejrzałem. Czy to normalne, że to tak długo trwa? Nie chce mi się wierzyć, że miałbym znowu rozpoczynać grę od początku. Liczę na odpowiedź, pozdro!