Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowe Królestwo Swadii  (Przeczytany 1574 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DjKowalski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nowe Królestwo Swadii
    « dnia: Czerwca 05, 2012, 20:51:29 »
    Otóż pomogłem zdobyć Lady tron, ale Królik gdzieś uciekł i nie mogłem go obalić, więc powiedziałem jej że nie nie mogę wykonać tego zadania...  Mam z nią stosunki na 100, otóż jak zatakowałem lorda Chraszak  nie wiem jak tos się pisze to on jest i chyba jescze 2 lordów z veagirów u nas ponieważ veagirowie nie istnieją,  gdy jeszcze istniało Królestwo Swadii pokonałem kilku lordów,Swadia przestała istnieć i teraz panuje nowa, gdy poszedłem do któregoś lorda który wcześniej zgodził się przyłączyć do rebelii powiedział jakoś albo lord harigoth albo lord chrask   
    lub lord graiwand został przez ciebie pokonany i coś tam powiedział, posiadam: 1 zamek veagirski ten koło Reywadin moje miasto i ten zamek swadiański któremu podlega wioska Rduna, straciłem marszałka, uczesniczyłem w 1 kompanii wojennej i 2 przez jakiś czas podbijałem zamki i mnie wyrzucili.  w Reyedain mam 100 swiadiański rycerzy,sieżantów, strzelców - swadiańskich. i nie wiem co dalej robić

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    Odp: Nowe Królestwo Swadii
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 06, 2012, 15:44:26 »
    Ten quest jest zbugowany   .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline DjKowalski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 06, 2012, 19:11:58 »
    i dobrze ze nie zakonczyłem tego zadania

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 24, 2012, 00:12:03 »
    Nic nie zrozumiałem - króla nie mogłeś znaleźć i anulowałeś questa z tego powodu? - ....
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.