Właściwie przygodę z forum powinienem zacząć od tego topika, ale jakoś z rozpędu mi nie wyszło. :)
Na imię mam Marcin, ćwierć wieku na kark wskoczyło kilka dni temu, jestem spod Warszawy, w zasadzie 'prawie' Warszawa, niech tak zostanie. Przygodę z m&b zacząłem od oglądania filmików z YT, na początku odstraszyła mnie jakby to powiedzieć niedzisiejsza grafika (po prostu taki nawyk), ale szybko się przekonałem, że w tej produkcji pełni ona rolę drugo a nawet trzecio planową, gameplay na pierwszym miejscu. Doświadczenie w grach to wszelkiego rodzaju mmorpg (możecie mnie spotkać na co dzień na mmorpg.pl) zaczynając od uo, poprzez wow'a a skończywszy na vg - ostatniej desce ratunku, która została zatopiona... Multiplayer to podstawa, tego mi najbardziej brakuje w m&b, jednak nie ma jak walka z żywym przeciwnikiem niż skryptami, mam głęboką nadzieję, że w przyszłości coś się w tej kwestii zmieni, może producenci sami na to wpadną, albo powstanie jakaś modyfikacja. Obecnie na 'growej' emeryturze, mmo poszło w odstawkę nie tyle ze względu na brak czasu (bo czas zawszę się znajdzie, ile to nocy zarwanych...) ale i braku chęci i znużenie. Inne hobby też posiadam, ale to już tak poza tematyką gier, tak jak każdy zdrowy chłop - kobieta a no i na rowerku lubię sobie po lesie poszaleć 'prawie' ekstremalnie (bo to prawie robi wielką różnicę). To tyle w kwestii wstępu, także witam wszystkich. :)