Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: przywitanie  (Przeczytany 1238 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline atherius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    przywitanie
    « dnia: Lipca 26, 2008, 09:09:52 »
    Właściwie przygodę z forum powinienem zacząć od tego topika, ale jakoś z rozpędu mi nie wyszło. :)

Na imię mam Marcin, ćwierć wieku na kark wskoczyło kilka dni temu, jestem spod Warszawy, w zasadzie 'prawie' Warszawa, niech tak zostanie. Przygodę z m&b zacząłem od oglądania filmików z YT, na początku odstraszyła mnie jakby to powiedzieć niedzisiejsza grafika (po prostu taki nawyk), ale szybko się przekonałem, że w tej produkcji pełni ona rolę drugo a nawet trzecio planową, gameplay na pierwszym miejscu. Doświadczenie w grach to wszelkiego rodzaju mmorpg (możecie mnie spotkać na co dzień na mmorpg.pl) zaczynając od uo, poprzez wow'a a skończywszy na vg - ostatniej desce ratunku, która została zatopiona... Multiplayer to podstawa, tego mi najbardziej brakuje w m&b, jednak nie ma jak walka z żywym przeciwnikiem niż skryptami, mam głęboką nadzieję, że w przyszłości coś się w tej kwestii zmieni, może producenci sami na to wpadną, albo powstanie jakaś modyfikacja. Obecnie na 'growej' emeryturze, mmo poszło w odstawkę nie tyle ze względu na brak czasu (bo czas zawszę się znajdzie, ile to nocy zarwanych...) ale i braku chęci i znużenie. Inne hobby też posiadam, ale to już tak poza tematyką gier, tak jak każdy zdrowy chłop - kobieta a no i na rowerku lubię sobie po lesie poszaleć 'prawie' ekstremalnie (bo to prawie robi wielką różnicę). To tyle w kwestii wstępu, także witam wszystkich. :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2008, 09:11:49 wysłana przez atherius »

Offline wujek_bulus

• Użytkownik
    Odp: przywitanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 26, 2008, 09:25:16 »
    Witamy, a mogę się zapytac skąd taki avatar ?

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 26, 2008, 10:19:40 »
    Przywituję Ciętm.
    jednak nie ma jak walka z żywym przeciwnikiem niż skryptami, mam głęboką nadzieję, że w przyszłości coś się w tej kwestii zmieni
    Zgadzam się z tym co powiedziałeś z jednym wyjątkiem. Powinieneś nie pisać skryptami tylko AI, ponieważ m&b posiada dość mało skryptów co mnie cieszy :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline atherius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 26, 2008, 10:57:59 »
    Witamy, a mogę się zapytac skąd taki avatar ?

Całkiem przypadkowy znaleziony na jednym z for.

Pablo77 jak zwał tak zwał, ale człowieka nie zastąpi. :)

Offline wujek_bulus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 26, 2008, 11:46:39 »
    Szkoda :/