Każdy na scenie wie , że podkradanie graczy jest waszą domeną . Moja kultura osobista ? Nikt na nią nie narzeka a skoro słowo , żenada cię tak obraża to bardzo dobrze bo przynajmniej wiem , że słowa trafiły w sedno sprawy . Naucz się trochę polskich słów bo "trolowanie" nie należy do języka polskiego .
Ja tego nie wiem i odkąd ja doszedłem do 12pp to my nikogo nie skradliśmy, a jeśli twoja definicja kradzieży jeszcze się nie zmieniła to tak mogę mówić o zmianie klanu hajduka (czy jak mu tam). Ciebie nie znam, twojej kultury osobistej i osób jej chwalących też nie, a ona sama mnie w ogóle nie obchodzi. Tak, używanie tak nieprzyjaznych słów z powodu prostej zabawy jedynie pokazuje mi twoją desperację w podkopywaniu mojego pułku. Do moich umiejętności językowych się nie przyczepiaj bo tak wykształcona osoba powinna wiedzieć, że używanie slangu w takiej sytuacji błędem nie jest. I naprawdę, przyhamuj trochę bo to co teraz robisz z takiego a nie innego powodu jest dużą przesadą.
Pozdrawiam!
Zapytaj się go czy przypadkiem w rozmowie nie wyczuł ironii (czy może tak dobrze umiem się maskować :) )
Edit: Ha! Obiecywanie podoficera? Wmawiaj sobie że tak rozdaję funkcje.