Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: odinstalowałem M&B Werband i che go odzyskać ale zgubiłem płyte i insrukcje  (Przeczytany 1356 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adrianno1000

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    to samo co nagurze.ins jak zdobyć za free werbanda na steamie po polsku

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    jeśli go odinstalowałeś, przeinstalowałeś system itd to wystarczy go ściągnąć przez steama i grać bez płytki...
    Nie rozumiem w czym problem?

Offline matiflo

• Użytkownik
    • O RLY?
    <------------
    Naucz się pisać ortograficznie i interpunkcyjnie, bo styl twojego postu po prostu razi w oczy.

A jeśli chodzi o problem to tak jak kolega wyżej, jeśli masz oryginała pudełkowego to musiał być aktywowany przez Steam, więc klucz jest na twoim koncie.

A jak zdobyć za free Warbanda po polsku? Bardzo prosto! Wystarczy znaleźć kogoś, kto wyśle ci za darmo Steam Gift na twoje konto. Ale wątpie, byś znalazł takiego kogoś...

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline adrianno1000

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    do odpowiedzi wolfera moge tylko płatnie

Offline matiflo

• Użytkownik
    • O RLY?
    Nie, jeśli masz grę na koncie Steam możesz nieodpłatnie ściągnąć ją z niego. Grę musiałeś zarejestrować jeśli posiadałeś pudełko i instrukcję.

No chyba, że jesteś śmierdzącym piratem, ale wątpię sądząc po tym, że twierdzisz, że masz pudełko i instrukcję...

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.