Gram w M&B Dzikie Pola ver 1.143 i tu jest mały problem. Przed uaktualnieniem gry do tej wersji wszystko było dobrze ok 116 sławy zawsze zgłaszał się jakiś możny żebym został najemnikiem dla danej nacji itp. Po wgraniu patcha właśnie nie mam już tych komunikatów abym był najemnikiem kozackim . Na początku myślałem że jest to moja wina bo brałem od Hetmanów te specjalne misje i w nich nie dawałem sobie rady np ( królestwo za konia) gdzie musiałem przyprowadzić konia dla Chmielnickiego a po drodze napadała mnie jakaś banda. Ale moja uporczywość doprowadziła do tego, iż zagrałem po raz kolejny i Chmielnicki mówił mi żebym wrócił jak zyskam sławę no wróciłem do niego 360 sławy ale komunikat o służbie zniknął ( nie pojawia się ani po spotkaniu postaci na mapie bitewnej ani w jego posiadłości). To zagrałem po raz trzeci nie rozmawiałem z Chmielnickim, nie brałem zadań od hetmanów kozackich tylko pomagałem im w walce, po jednej z nich musiałem pomóc wiosce kozackiej i tam powiedziałem się o czarnym hetmanie (po pokonaniu wszystkich był komunikat że wybrałem już swoją drogę ale muszę zyskać sławę żeby możny mnie przyjął) . Tak więc znowu nabiłem sławę do 306 i po spotkaniu Chmielnickiego dalej nie ma komunikatu o przyjęciu mnie do służby.
Wiem że może za dużo się rozpisałem ale chciałem wszystko wyjaśnić i tu moje pytania :
1) czy macie taki sam problem z tą wersją gry?
2) gram teraz na średnim poziomie może muszę mieć np 400- 500 sławy aby mnie przyjęli?