Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polepszenie stanu miasta  (Przeczytany 3567 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mishel24

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Polepszenie stanu miasta
    « dnia: Maja 20, 2012, 15:12:18 »
    Nie doszukałem się tego na forum, ale jeśli jest taki temat, prosiłbym o podanie go tutaj i przepraszam za dubel. :P
    Chodzi dokładniej o to, w jaki sposób można polepszyć stan miasta? Otóż odbiłem właśnie Bariyye z rąk Sarranidów i zobaczyłem, że było ono bardzo słabo zagospodarowane.
    No więc chciałbym je wyciągnąć na prostą ;p

Pozdrawiam.

Offline Wojak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Polepszenie stanu miasta
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 20, 2012, 15:39:12 »
    Kupuj w danym mieście broń,jedzenie,konie a na pewno szybko stanie się bogate.Ulepsz je !Rób misje u Mistrza gildii.Możesz również wspomóc pobliskie wioski by były bogatsze a tym samym one automatycznie zwiększą dochód twego lenna.To jest taka ekonomia.I nie zapomnij rozprawiać się z bandytami,nie tylko obok miasta,lecz obok wsi.By Farmerzy i karawany miały łatwiejszy dostęp :) Życzę powodzenia !
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !