Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bład przy zmianie rodzaju broni  (Przeczytany 794 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline steifer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bład przy zmianie rodzaju broni
    « dnia: Maja 15, 2012, 00:37:15 »
    Witam! Wyszukiwarka twierdzi, że nikt nie poruszał tego tematu. Nie wiem zatem, czy to jakiś lokalny problem u mnie - z kompem, instalacją? - czy bug w grze.
    Otóż przy wydaniu wojsku rozkazu zmieniającego typ broni używanej w czasie walki (z dowolnej na obuchową) prawie pojawia się czarny ekran, komunikat o błędzie aplikacji i okienko raportowania błedów.

I zwiazanie trochę z tematem broni obuchowej, aby nie mnożyć postów.
    Większość mojej kawalerii przy rozkazie walki bronią obuchową zatrzymuje się, jak przy rozkazie "utrzymać pozycję" . Przypuszczałem, że nie mają tego typu broni na wyposażeniu, dlatego wycofują się z bitwy. Ale wyraźnie widzę u kilku swadiańskich rycerzy długie metalowe buławy (nie pamiętam jak się nazywają w grze, mamelucy zdaje się mają je w standardzie na stanie) - a więc broń obuchową. Czemu nie walczą? DEKOWNICY?!?

Offline PrzebudzonyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • AIM GAME|CYBERSPORT PLAYER|CROPPUSER|GIRLSLOVER|AK
    Odp: Bład przy zmianie rodzaju broni
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 11, 2012, 15:22:36 »
    Spatchuj sobie najnowszą wersje gry.

We will be with you
    When you're leaving
    We will be with you
    When you go
    We will be with you