Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poddziały dla modów  (Przeczytany 1303 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mitrundas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Poddziały dla modów
    « dnia: Maja 14, 2012, 22:58:43 »
    Zauważyłem że poddziały w dziale Polskie mody przysługują tylko modom tworzonym przez moderatorów, adminów.

Mam taką małą propozycję, by składać jakby zgłoszenia o zrobienia poddziału dla moda (na TaleWorlds jest tego dużo i tworzą tam osobne działy dla moda) oczywiście mod musi spełniać jakieś kryteria, m.in:

1. Minimum 50%+ zmodyfikowania moda na własny temat.
    2. Coś do przekazania
    3. Duże zainteresowania modem

Etc.

Co Wy na to, Szanowni admini ? Może podarujecie kącik modom dobrze rozwijającym się :)

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Poddziały dla modów
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 14, 2012, 23:11:39 »
    Subforum moda może mieć wręcz każdy komu się to przyda. A powiązanie bycia moderatorem/administratorem i posiadaniem subforum moda jest zbiegiem okoliczności. O ile pamiętam Rządy miecza dostały subforum chyba jeszcze zanim Dedal został nawet moderatorem. Tak samo sprawa stoi z FB. Przy 1794 chyba coś kręci sir Luca ale szefem zespołu jest Vain, CoE niestety można przemilczeć a Deluge jest jednym z lepszych modów (według mnie najlepszym) i uważam że zdecydowanie na nie zasługuje, niezależnie kto przy nim pracuje.
    O ile mi wiadomo administracja zawsze wspierała i będzie wspierać warbandową scenę modderską i jeżeli ktoś uważa że potrzebuje własne subforum oraz jest w stanie jakoś to uargumentować raczej je dostanie. Wystarczy napisać do któregoś z administratorów lub moderatora który przekaże waszą prośbę dalej.

Offline Mitrundas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 15, 2012, 14:46:14 »
    Warbandową scenę modowską a np.: Mount&Blade 1.011 ?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 15, 2012, 15:57:23 »
    To był skrót myślowy... Napisałem Warbandowa bo brzmi lepiej niż Mount and Blade'owa. A oczywiście chodziło mi o mody do każdej części M&B.