Fajnie było na Festungu, aż dziw że nie było Mata ani prawie nikogo z KOP. ;-) Walki na czołgi były świetne, chociaż, nie powiem, są lekko zabugowane i czasami brakuje balansu. A jeżeli mówimy o bugach... To trybu Oficera nawet nie skomentuję ;-P Ale ludzi było sporo i funu nie brakowało, tak więc nie będę narzekał.
Hm... okej. No i tym miłym akcentem dobiegł końca pierwszy sezon Renesansu Modów, a zaczęły się wakacje. Wątpię czy uda nam się zebrać jakąś większą grupę na ten czas, będą też większe utrudnienia z serwerem... Tak więc myślę że Renesansowe zgromadzenia będą miały charakter zrywów, gdy kilku osobom uda się namierzyć serwer jakiegoś moda, ściągną resztę itd. Ale oficjalną formę porzucimy, bo i nie miałaby ona teraz sensu. W poszukiwaniu takich zrywów polecam wchodzić na TS podany w pierwszym poście, i zwoływać lud przez steam - będzie to najskuteczniejsze.
Cóż... Event był i ktoś go współorganizował, no to je*nę sobie podziękowania, a co. :>
Za częste uczestnictwo:
Altharis
Askorti (Ku*wa zlamiłem :| )
Bloomy
Bodziu
Dimitri
Duczek
Filip
Haller
Irgen (E, a o co chodzi z tymi klanami?)
Katsurałkę
Mały Rycerz
Mat Berserker (Meh... Mi się ten mod zupełnie nie podoba)
Matheo351
Matius
MiniS
Pantax
Sarl (Cicho, jestem zajebistym trollem...)
Sopel (Nioch nioch nioch nioch... Hrrrrnnng... Sorry, zapowietrzyłem się)
Thomas Marshal
Tymus Ahmed
Veto (Nie kwalifikujecie się!)
Wolfer
Za wsparcie techniczne:
Askorti
Katsurałkę
Mały Rycerz
Savage
Za promocję:
Askorti
Irgen
Mały Rycerz
Matiflo (lol'd but true)
...
Oraz, do wszystkich kategorii, niejaki Hofiko ^^ (Zabierz dupę z tej drabiny...)