Lisek daruj już sobie, tamto forum jest zamknięte i tyle. Chcesz by Twoje przeszło to używaj czysty argumentów. W pierwszym poście są dwie opcje do wyboru i to chyba wystarczy.
Z tego co widziałem to raczej nie lisek ma przerost ambicji i boi się że ktoś inny robi lepsze modele i go wygryzie. ]:->
No dobra ale nie wypada mi flejmować na tym forum tak więc daje sobie spokój z tą dyskusją.
Mat wszyscy wiedzą że dobrze się znacie z Liskiem, ale jesteś Moderatorem prawda?
Został przyjęty do zespołu by nam pomagać i robić coś fajnego, tym czasem stosuje praktyki, które mogą tylko zniszczyć naszą prace. Jestem najstarszym(staż) członkiem zespołu, reanimowałem projekt już kilka razy i nie pozwolę by ktoś naszą pracę zaprzepaścił.
Trzeba przyznać że nie ma co kopać frakcjii w historycznym modzie (podobno) tylko dlatego że sięnie lubi złych ruskich, bo sięma do tego "powody"
Katsura nikt nie ma zamiaru kopać Rosjan i bynajmniej nie dlatego że ktoś nie lubi ruskich. Jak już pisałem na TW kilku znam osobiście i jakoś się nie pozabijaliśmy. To chyba znaczy że nie mam uprzedzeń do Rosjan i to nie dlatego mam ale, prawda?