sory za multiposty to się nie powtórzy dobra to mam parę pytani:1 jak powiększyć awatara 2 czy czary są robione na podstawie the getering storm 3 czy jak padło już wiele razy będzie potrzebny WSE
i jeszcze raz sory za multiposty i proszę napiszcie na prywatnej wiadomości jak tego awatara powiększyć
Mr.Adrianie, po pierwsze to nie jest temat "jak powiększyć avatara", więc nie dziw się że zignoruję to pytanie. Do takich zagadnień polecam tę
stronę. Czary nie są robione na podstawie The Gathering Storm, są oparte o nasz własny system. Póki co wszystkie skrypty chodzą bez WSE i na razie nie przewidujemy jego konieczności. Zobaczymy jednak co pokaże przyszłość :)
Ehh, w takim razie możemy chociaż wiedzieć kiedy mniej więcej to zobaczymy?
Aby uspokoić choć trochę waszą ciekawość, powiem, że jest całkiem prawdopodobne że skończymy pod koniec przyszłego tygodnia, z ewentualnym opóźnieniem na następny. Do tego czasu proszę o cierpliwość, bowiem naprawdę warto czekać :)
1) Chcę zobaczyć w Modzie swojego ulubionego bohatera Lochu - Gunnara (zawsze go wybierałem - logistyka rządzi!)
2) Nie potrzebujecie beta testerów? Mam akurat dużo wolnego czasu i nudzi mi się :)
3) Mod na razie produkujecie ( z tego co wiem) pod wersję 1.143 czy będziecie aktualizować do wersji 1.154?
4) Czy wymagany do działania moda będzie WSE?
1.Czy Gunnar będzie nie mogę zagwarantować, ponieważ nie robimy na razie Lochów jako frakcji, lecz postaramy się gdzieś go może wcisnąć :)
2.Nie. Na razie planujemy otwartą betę, a poza tym zanim ją wydamy trochę czasu jeszcze minie :)
3.Mod jest robiony na wersję 1.153
4.Na to pytanie już odpowiedziałem :)
Pozdrawiam, Mr. Bio