Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chronicles of Might and Magic - wątek archiwalny  (Przeczytany 220317 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Darson

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #615 dnia: Sierpnia 05, 2012, 11:35:55 »
    Hmm, a dlaczego ona ma kopyta w takim dziwacznym kolorze?
    Nie powinny być czarne?
    ดิ๊กในผู้ดูแลระบบตูด!

นอกจากนี้คุณยัง

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #616 dnia: Sierpnia 05, 2012, 11:43:08 »
    Masz racje, już poprawiłem to na specmapce.

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #617 dnia: Sierpnia 05, 2012, 12:12:51 »
    ŁAAŁ! Nie chciałbym się z tym spotkać na polu bitwy, chyba że byłoby po mojej stronie. Budzi respekt, dobra robota!

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [WB] [SP/MP]Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #618 dnia: Sierpnia 05, 2012, 18:16:57 »
    Wygląda świetne

Offline Sporeczek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #619 dnia: Sierpnia 05, 2012, 18:53:14 »
    Kurcze, witam, jestem nowy, ale nie ważne. Ten mod zapowiada się super, wiele mi brakowało, a tutaj będzie dobrze, będę śledził dalsze poczynania !

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #620 dnia: Sierpnia 05, 2012, 22:36:45 »
    Buu, ja chcę zobaczyć gorgonę w ataku! Chcę widzieć, jak dmucha czymś tak na przeciwnika i go zabija! Albo jak spojrzeniem odbiera życie :)
    Nie mogę się doczekać!

It's gonna be the best f*cking fantasy mod which was ever made!
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Rozkurwiator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #621 dnia: Sierpnia 06, 2012, 02:28:35 »
    Wracajac do areny, nie lepiej ja zrobic taka jak w M&M? Że wybierasz poziom trudnosci i od tego zalezna jest nagroda

Offline Anemiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #622 dnia: Sierpnia 06, 2012, 10:11:00 »
    A nie lepiej (jeśli to wykonalne) zrobić tak, że na arenę wybieramy sobie 2-3 ludzi ze swojego party i przepychamy się kolejne rundy/fale wrogów?

And that's f*cking true!

Offline Domestos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #623 dnia: Sierpnia 06, 2012, 11:50:19 »
    uuu a będą te potworki(nie pamiętam nazwy xd) które zamieniająwroga w kamień ? ^^

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #624 dnia: Sierpnia 06, 2012, 11:58:50 »
    uuu a będą te potworki(nie pamiętam nazwy xd) które zamieniająwroga w kamień ? ^^
    W FAQ jest rozpiska wszystkich potworków które wystąpią w modzie. Wystarczy kliknąć na link z mojego podpisu i w pierwszym poście odnaleźć odpowiedź na swoje pytanie.
    Buu, ja chcę zobaczyć gorgonę w ataku! Chcę widzieć, jak dmucha czymś tak na przeciwnika i go zabija! Albo jak spojrzeniem odbiera życie :)
    Nie mogę się doczekać!
    Możliwe że już nie długo będzie wam dane to zobaczyć.

A nie lepiej (jeśli to wykonalne) zrobić tak, że na arenę wybieramy sobie 2-3 ludzi ze swojego party i przepychamy się kolejne rundy/fale wrogów?
    Nasz team jeszcze nie zadecydował co zrobić z areną, bo jeszcze mamy trochę czasu na podjęcie takich decyzji. Taki pomysł jest z pewnością wart rozważenia. Jak tylko coś się wyklaruje damy wam znać.

Kurcze, witam, jestem nowy, ale nie ważne. Ten mod zapowiada się super, wiele mi brakowało, a tutaj będzie dobrze, będę śledził dalsze poczynania !
    Witam na forum i dzięki za miłe słowa ;)
    To czego może Ci brakować w naszym modzie jest niestety w pełni uzasadnione.

Pozdrawiam, Mr. Bio

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Anemiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #625 dnia: Sierpnia 06, 2012, 13:52:36 »
    1. Co do areny: fajnie by było, gdyby gracz mógł wybrać swoje "zabawki" do młócenia wrogów (zawsze mnie to wkurza, gdy w ostatniej rundzie dostaję łuk przeciwko konnemu z dwuręczniakiem) i miał zbroję swoją (chyba jest to wykonalne, bo w Nativie gracz ma swoje buty).

2. Jak zrobicie zbroje dla szkieletów - graczy? Bo oryginalne są za "grube" i wygląda to śmiesznie, a na golasa nie wydoli w walce :)

3. Jeśli koncert życzeń wciąż trwa: zrobicie może fryzurę - irokeza?

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #626 dnia: Sierpnia 06, 2012, 14:10:15 »
    1. Co do areny: fajnie by było, gdyby gracz mógł wybrać swoje "zabawki" do młócenia wrogów (zawsze mnie to wkurza, gdy w ostatniej rundzie dostaję łuk przeciwko konnemu z dwuręczniakiem) i miał zbroję swoją (chyba jest to wykonalne, bo w Nativie gracz ma swoje buty).

2. Jak zrobicie zbroje dla szkieletów - graczy? Bo oryginalne są za "grube" i wygląda to śmiesznie, a na golasa nie wydoli w walce :)

3. Jeśli koncert życzeń wciąż trwa: zrobicie może fryzurę - irokeza?
    1. Jeśli weźmiemy się za arenę to prawdopodobnie zwiększymy możliwość ustawień, jeśli chodzi o gracza, ale jeszcze nie wiemy jak to będzie wyglądać dokładnie.
    2. Gracz nie będzie mógł grać szkieletem (chyba, że stanie się liszem, a wtedy będzie miał specjalne szaty i zbroje pod lisza), za to będzie mógł grać ożywieńcem (taki wskrzeszony trup o posturze i sylwetce mniej więcej ludzkiej). Pod każdą rasę projektujemy osobne zbroje (coś na kształt moda The Last Days - każda rasa ma dostępne unikalne pancerze tylko dla siebie).
    3. Jeśli chcesz to możemy się pokusić o irokeza, tylko nie wiem, czy to nie nadpsuje klimatu, ale cóż, klient nasz pan :)
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Anemiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #627 dnia: Sierpnia 06, 2012, 14:26:18 »
    Gracz nie będzie mógł grać szkieletem (chyba, że stanie się liszem, a wtedy będzie miał specjalne szaty i zbroje pod lisza), za to będzie mógł grać ożywieńcem (taki wskrzeszony trup o posturze i sylwetce mniej więcej ludzkiej). Pod każdą rasę projektujemy osobne zbroje (coś na kształt moda The Last Days - każda rasa ma dostępne unikalne pancerze tylko dla siebie).
    No, chodziło mi o lisza w zbroi...

Jeśli chcesz to możemy się pokusić o irokeza, tylko nie wiem, czy to nie nadpsuje klimatu, ale cóż, klient nasz pan :)
    Może...
    Ale elf-koxu uzbrojony w ogromny łuk albo szalony nekromanta (obaj z irokezem) mieliby Moc... :)

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #628 dnia: Sierpnia 06, 2012, 14:32:24 »
    Ale elf-koxu uzbrojony w ogromny łuk albo szalony nekromanta (obaj z irokezem) mieliby Moc... :)
    Chyba mnie przekonałeś... :)
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline maknow1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #629 dnia: Sierpnia 06, 2012, 21:22:42 »
    Witam
    To mój pierwszy post na tym forum :) . Mod zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie i nie moge się doczekać momentu w którym odpale to cudo. Mam też pytanie: czy można będzie zrobić ... nie wiem jak to opisać ... po prostu zrobić tak żeby tworząc bohatera jaszczuroludzia nauczyć go np. nekromancji ? Dodam, że pociąga mnie właśnie taka możliwość :P . Życze twórcom miłej i wytrwałej pracy. Pozdro ^^,
    Bóg, Honor, Ojczyzna !