Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chronicles of Might and Magic - wątek archiwalny  (Przeczytany 220755 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    • Piwa: -22
    Odp: Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #570 dnia: Lipca 28, 2012, 16:51:44 »
    kiedy wyjdzie beta albo alpa możesz podać czas w przyblirzeniu

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #571 dnia: Lipca 28, 2012, 16:52:44 »
    Jak będzie gotowa.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #572 dnia: Lipca 28, 2012, 18:50:32 »
    A idź pan do dupy, wraz nie czytają FAQ, chyba sobie zrobie avatar. CZYTAJ FAQ.
    (click to show/hide)

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #573 dnia: Lipca 29, 2012, 08:35:44 »
    pszepraszam za zawracanie głowy pierdołami

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #574 dnia: Lipca 29, 2012, 18:09:57 »
    pszepraszam za zawracanie głowy pierdołami
    Nie ma sprawy, tylko warto byłoby zajrzeć wpierw do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie.
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #575 dnia: Lipca 29, 2012, 19:01:29 »
    Ewentualnie do słownika :) Bardziej sie przyda.
    (click to show/hide)

Offline Avenroth

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #576 dnia: Lipca 30, 2012, 07:07:22 »
    Huh, ten screen z Gorgoną na wzgórzu jest przerażający... świetna robota panowie :D!

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #577 dnia: Lipca 31, 2012, 10:32:40 »
    1 przegapiłem sory patrzyłem na to czy bendom smoki tytani artefakty i magia
    2 jestem dyzortografikiem wienc prosze nie czepiaj sie staram sie pisaci jak najlepiej

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #578 dnia: Lipca 31, 2012, 10:36:53 »
    rzeczywiście niezła ta gorgona

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #579 dnia: Lipca 31, 2012, 10:42:24 »
    2 jestem dyzortografikiem wienc prosze nie czepiaj sie staram sie pisaci jak najlepiej

Starasz się, starasz, a nie widać. Może i istnieje takie coś jak dysortografia, ale to nie znaczy, że do końca życia będziesz tak pisał i nie ma na to rady. Znałem gościa, który zasuwał, czytając książki i wkuwał różne zasady ort. W liceum pisał już lepiej od tych "zdrowych".
    Co do pytania.. Tytanów i smoków nie będzie, bo byłyby strasznie kiczowate. Magia będzie. Co do artefaktów się nie wypowiem, bo nie wiem nic na ten temat.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #580 dnia: Lipca 31, 2012, 10:43:18 »
    Uuch... Im więcej pokazujecie tym większą mam ochotę zagrać w to na multi. ^^ Mam nadzieję że to nie jest aż tak daleka przyszłość. Miałoby to spore szanse się przebić na arenie międzynarodowej, także chyba gra warta jest świeczki.

MisterAdrian: wbrew obiegowej opinii, dySortografia nie daje Ci żadnego rozgrzeszenia od robienia błędów ortograficznych, zwłaszcza gdy dysponujesz słownikiem wbudowanym w wysyłacz postów. Po prostu nie chce Ci się pisać poprawnie, nie zasłaniaj się dysfunkcją.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #581 dnia: Lipca 31, 2012, 13:50:30 »
    Uzupełniając post Solejóka dodam tylko, że artefakty oczywiście będą, jak i również możliwość ich kolekcjonowania oraz korzystania z ich premii i ciekawych właściwości. Nad magią trwają pracę właśnie teraz :)

Uuch... Im więcej pokazujecie tym większą mam ochotę zagrać w to na multi. ^^ Mam nadzieję że to nie jest aż tak daleka przyszłość. Miałoby to spore szanse się przebić na arenie międzynarodowej, także chyba gra warta jest świeczki.
    Gdy już uporamy się z singlem to wydanie multi będzie dosłownie kwestią kilku tygodni, jeśli nie mniej. Mając gotowe wszystkie modele i skrypty, trzeba będzie jedynie zaprojektować fajne mapki (i ew wymyślić jakieś ciekawe tryby gry), a o to to już nie ma się co martwić (Filcefix jest prawdziwym mistrzem swego rzemiosła :] )
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #582 dnia: Lipca 31, 2012, 14:19:55 »
    (click to show/hide)

Offline Anemiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #583 dnia: Lipca 31, 2012, 18:50:35 »
    A na jaką wersję WB wyjdzie ten mod? Na 1.143 czy 1.153?
    Przy okazji - mod świetny (a przynajmniej na takiego się zapowiada), czekam :)

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #584 dnia: Lipca 31, 2012, 19:14:08 »
    A na jaką wersję WB wyjdzie ten mod? Na 1.143 czy 1.153?
    Przy okazji - mod świetny (a przynajmniej na takiego się zapowiada), czekam :)
    Planowana (i najprawdopodobniej ostateczna) wersja Warbanda to 1.153. Dzięki za miłe słowa :)