I'm trying to join the mod.This is the latest image I sent to Mr. Bio.
Google Translate:
Próbuję połączyć mod.This to najnowszy obraz wysłałem do pana Bio.
ThaneWulfgharn, please do not post your work here. It isn't that we don't like it, you just got some people into cofusion (lets just say that google translate isn't the best option to communicate), and some folks thought that this is an official work of our team (while you aren't in it yet). We can talk about your possible assignment to our team, when we will estabilish our thread on TaleWorlds forum (which I believe will be soon).
Słowo Wyjaśnienia:
ThaneWulfgharn nie należy do naszego teamu, więc proszę nie interpretować jego pracy jako występującej w modzie. Pracował on nad podobnym projektem w innym teamie (zainteresowanych odsyłam na TaleWorlds:
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=221697.0), mod ten jednak prawdopodobnie upadł, bądź pozostaje w stagnacji (nie jestem dokładnie pewien), a Thane ubiega się o dołączenie do naszego teamu wraz ze swoimi modelami. Nie podjęliśmy jednak jeszcze decyzji w tej sprawie. Oczywiście będziemy Was informować na bieżąco.
A co do twórców, mam chyba ostatnie pytanie. W modzie The Eagle and The Radiant Cross istniała możliwość naprawienia pancerzy i broni u kowala oraz zbrojmistrza (te, które miały ujemne modyfikatory, były wymieniane po dwóch tygodniach na zwykłe lub ulepszone). Czy zastosujecie ten system w swoim modzie?
Na pewno nie w becie. Może w jakiejś późniejszej wersji, gdy już nie pozostanie nam nic do zrobienia z naszej magicznej listy "rzeczy do zrobienia".
Będą w ogóle różdżki? Jakie zobaczymy zaklęcia?
Zależy co masz na myśli mówiąc różdżka? Oczywiście będą kostury dla magów, szaty, kapelusze i kaptury oraz cała reszta asortymentu potrzebna do stworzenia czarodzieja Waszych marzeń :) Co do zaklęć to chwilowo nie wolno mi się na ten temat wypowiadać, jednak jest to pytanie jak najbardziej na miejscu i dostaniesz swoją odpowiedź Gasparze. Zacytuję klasyka: "Cierpliwości, młody Skywalkerze." :)
Pozdrawiam.