Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam Was waszmościowie i cni Sarmaci  (Przeczytany 1220 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BlackHetman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam Was waszmościowie i cni Sarmaci
    « dnia: Kwietnia 30, 2012, 20:15:01 »
    Witajcie.
    Osiodławszy konia i schowawszy szablę, wstępuję do waszej tawerny, zamawiam węgrzyna i wsłuchuję się w wasze opowieści. Oczywiście zacząłem od Mount & Blade u znajomego, potem zakupiłem Ogniem i Mieczem, Warbanda oraz Dzikie Pola. Są jeszcze inne gry, ale nie będę się rozpisywał. Interesuje się historią (szczegołnie XVII wiek i II wś), militariami, troszkę modelarstwem oraz w mniejszym stopniu polityką (D:). Muzyki słucham różnej (bez disco polo xd), szczególnie rocka, metalu i bluesa, choć marszu i ballady chętnie wysłucham. No oczywiście książki zajmują ważną pozycję w mych zainteresowaniach. Może jestem troszkę Sarmatą, omijającym samołówki. Hryciem, perekińczykiem i hebesem nie jestem.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Witam Was waszmościowie i cni Sarmaci
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 30, 2012, 22:52:24 »
    Witaj!
    Militariami interesujesz się tak ogólnie, czy wybrany przedział wojskowy? Skąd pochodzisz? Czy interesujesz się sportem? Lub lepiej.może jakiś uprawiasz?
    Pozdrawiam!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline BlackHetman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 01, 2012, 12:22:56 »
    Lotnictwo i kawaleria mnie najbardziej interesują. Ziemia Lubuska mym domem (czyli korzenie mam z Kresów). Sportu nie uprawiam(prócz podwórkowych pojedynków w kosza ze znajomymi xd), miałem zacząć w ASG, ale coś nie wyszło. Oglądać i kibicować jak najbardziej (piłka nożna, siatkowa, ręczna, formuła 1, szermierka, boks, no i pojedynku Najman vs Hardkorowy koksu nie mogłem sobie odpuścić :P).

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 01, 2012, 14:23:13 »
    Witam. Plus za muzykę.

Hardkorowego Koksa także nie mogłem sobie odmówić :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 01, 2012, 18:40:10 »
    Chodziło mi o przedział wojskowy, bardziej me pytanie tyczyło się czasu wojskowości. Jaki wiek Cię najbardziej interesuje z wojskowości.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline BlackHetman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 01, 2012, 19:31:34 »
    XVII, XX i XXI w.