Wypisujecie, że cisza to postanowiłem zrobić prawdziwy przeciek ( bo jeszcze trochę i stracę dostęp do zamkniętego działu:D). Więc przed wami mega przeciek. Proszę tylko wziąć pod uwagę, że są to rzeczy, które ostatecznie nie muszą znaleźć się w patchu i które są jeszcze w stanie "do dokończenia" lub "poprawienia"
Z innej beczki, można już budować koziołki:

Kolejny przeciek. Wozy, które jednak są jeszcze w fazie " doszlifowywania" i nie wiadomo czy znajdą się w patchu. Mimo wszystko jest to bardzo realne. Prowizoryczne modele oczywiście do wymiany. Na obrazkach przedstawione jest jak działają mniej więcej tabory. Bartek i Dedal mogą być źli, że pokazuje niedokończone rzeczy i za ten przeciek mogę wylecieć z działu zamkniętego. Tak więc znajcie moje dobre serce:D

Porcja przecieków od Bartusa, tutaj pokazujemy tylko małą namiastkę zmian i nowych rzeczy:)
Turcy otrzymali kilka nowych pancerzy:
Od lewej: Silahdar(brakuje im jeszcze zbroi zwierciadlanych i kopi ala husarskich) w juszmanie i płaszczu(przypomina naszą delię). Sipah gwardii(bechte), oraz Deli(jak przystało na elitarnego wojownika islamskiego gardzącego pancerzami, ma opuszczony kaftan i wypiętą klatę).
To tylko kilka przykładów, pancerzy jest więcej. Tym samym Turcy są już prawie na ukończeniu.
Pozdrawiam.
Od lewej: piechota soldatska w zbrojach pikinierskich z morionem i z czapką, strzelec, piechota soldatska-muszkieter.
Dodatkowa informacje. Będzie można dodawać scene props broni, które później będzie można podnosić z ziemi z szafek i stojaków. Będą nowe mapy na których zamiast własnej broni będzie trzeba najpierw udać się do zbrojowni i dobrać ekwipunek dla siebie. Dodam, że nowych map będzie około 30.
I ostatni przeciek.

I jeszcze jeden model, który powoli kończę...

Nie chce mi się szukać dalej, ale jest naprawdę sporo zmian i nowości. Te, które tutaj umieściłem są z "ostatniej chwili". Dedal i Bartus zap...ją z robotą i nie marudźcie więcej, że się nic nie dzieje. Jeśli ktoś napisze "kiedy będzie patch" to chyba po głowie dostanie:D