Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 1050 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Arrrr
    Cześć
    « dnia: Lipca 06, 2008, 01:32:42 »
    Nazywam się Michał.Interesuje się grami komputerowymi, muzyką sportem znanym jako agressive rollerblading i modelarstwem kosmicznym (drugi wicemistrz Polski x2 i wicemistrz Polski x3 ale się przechwalam :P ) 
    W M&B gram już od paru miesięcy z przerwami, dowiedziałem sie o tej grze gdy ze znudzenia przeszukiwałem stronę instalki.pl(forum znalazłem w google chcąc się więcej dowiedzieć o tej grze i okazało się bardzo pomocne). W M&B najbardziej podobają mi się bitwy w których może uczestniczyć nawet kilkaset wojowników (jest to pierwsza gra w którą gram dająca taką możliwość). Nie gram już w native bo mi się znudził, za to bardzo podoba mi się mod The Last Days. Moja postać: Jeździec Rohanu około 30lvl
    Mam nadzieję że będzie się nam miło pisało.Witam wszystkich użytkowników forum. 
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2008, 01:36:10 wysłana przez Michal »
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    Odp: Cześć
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 06, 2008, 11:23:30 »
    Witaj, ja również mam nadzieję, że będzie się nam miło współpracowało i oficjalnie przywituję Cię.

Offline wujek_bulus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 06, 2008, 12:17:32 »
    Mendu Michał - przywitanie w języku Gyngis Chana

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 26, 2008, 00:06:50 »
    Też Cię witam i cieszę się, że twój post jest napisany ładnie i składnie, co po ostatniej fali "użytkowników" trochę mnie zdziwiło :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor