Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ojciec damy  (Przeczytany 1147 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ascare

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ojciec damy
    « dnia: Kwietnia 22, 2012, 17:36:10 »
    Witam
    Gram jako wasal u Sanjar Khana i chcę się ożenić z Lady Kefrą , córką Nojon Asugana . Z nią mam 33+ a z Asuganem chyba 88 . Gdy chcę zapytać się go czy mogę z nią się ożenić czy jak tam jest to on mi gada coś w rodzaju " Spójrz , Nojon Sebula zaleca się do Lady Kefra a przyznaj , że jest on lepszą partią od ciebie . Nie rozmawiajmy już na ten temat " Mam ok. 350 renomy , 41 honoru i 18 prawa do panowania . Armii mam tylko 122 . Moje włości to tylko Rduna (miałbym więcej ale wolę zaczekać do wesela i stworzyć własne królestwo ) . Więc jak mam  zrobić aby się z nią ożenić ? -.-
    Aha , i jak pokonam np. Nojon Karambul czy jak się nazywa to na początku pisze mi , że wygrałem pojedynek a gdy po walce pojawia się to co do mnie mówi to jest " No i co , nie jesteśmy już tacy eleganccy " czy coś w tym stylu . Jak gra to odbiera ? Że wygrałem  czy nie ?

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Ojciec damy
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 22, 2012, 20:56:12 »
    Jak masz tylko wieś, to się nie dziw, że jesteś słabą partią. Musisz mieć co najmniej zamek (a najlepiej kilka), żeby żona mogła się "wprowadzić".

Skoro wygrałeś pojedynek (bo tak pisze przecież), to idź do damy (np po kryjomu) i zagadaj do niej.