Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GoH] Guards of Hell  (Przeczytany 5528 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anduril_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • No lollygagging
    Odp: [Native][GoH_] Guards of Hell
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 08, 2012, 22:22:54 »
    Był treningowy , był :D
    Tak jak Teoiss pisze, ostatni resp był najzabawniejszy :D Jak przegrywaliśmy 14:0 to wtedy już nam nie zależało i różne głupoty wymyślaliśmy :D To była chyba jedyna przegrana w moim życiu z której zamiast płakać śmiałem się :D Oczywiście wiem że nawet treningowy 20:0 wpływa na złą reputacje klanu ale jesteśmy ambitni i jeśli KoH się zgodzi to chcielibyśmy zagrać rewanż , tym razem oficjalny :) Ale to nie temat na tawernę :D

Netoman , jak pisałem to co zacytowałeś to właśnie myślałem o takich reakcjach, ale myślałem też że pisze dość oficjalnie, więc jeśli takie zdania są tutaj nie w smak to OK , postaram się poprawić ;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2012, 22:26:37 wysłana przez Anduril_PL »
    We fight or we die!

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 08, 2012, 22:40:17 »
    Zumbagi.
    Juz raz ci mówiłem. Gvodziu( z którym jesteś w KoH) jest moim bratem, i z tąd wiem o wyniku i przebiegu meczu :O
    A co do reputacji GoH to nie mam nic przeciwko.
    Z chcecią bym z wami zagrał treningowego  ( jako Warriors) ale jestem dopiero rekrutem, myśle że zaproponować wam moge mały meczyk :D

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 09, 2012, 07:09:02 »
    Ja tam nie wiem dostałem tylko informację, że to mecz oficjalny każdy u nas jak zakłada temat na forum wyraźnie to podkreśla. Wątpię też by byście trollowali, końcówkę po prostu zaczęliście się wygłupiać bo nic już nie mogliście zrobić :) Rewanż śmiało możemy zagrać, nie widzę problemów.

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 09, 2012, 13:12:59 »
    www.goh.aaf.pl - Efekt pracy pana przez ,którego zmieniliśmy forum. Na nowym też zaczyna spamować... Nie rozumiem takich ludzi...

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 09, 2012, 13:26:48 »
    Zakładam że jeden z adminów ma takie same hasło i login dlatego wchodzi.Proponuję aby lider klanu miał tylko admina i zmienił swoje hasło i tak dalej.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Anduril_PL

• Użytkownik
    • No lollygagging
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 09, 2012, 19:27:07 »
    A więc :)
    Dzisiaj z Qnerem przeprowadziliśmy kolejny etap dochodzenia w sprawie tego "kogoś" kto spamuje i niszczy fora :)
    Z przykrością muszę stwierdzić że był to gracz TrzystuHWS , z klanu RPK (Razem Ponad Kilo). Wszystko co udało nam się ustalić sprowadza nas na niego a gwoździem do jego trumny był jego adres IP i hosty , oczywiście winowajca nie przyznał się do winy , dopiero pod koniec rozmowy przestał zaprzeczać i wyszedł , na wszelki wypadek zrobiłem screeny i zapisałem chat. Podejrzewamy że brała w tym udział reszta tego klanu ale to jak na razie nie jest udowodnione.
    Prosiłbym , dla waszego bezpieczeństwa abyście po banowali to ip
    (click to show/hide)
    na waszych forach aby u was nie zdarzyła się taka sytuacja.

Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Maja 09, 2012, 19:35:57 wysłana przez Anduril_PL »
    We fight or we die!

Offline 300HWS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 09, 2012, 21:08:07 »
    Ehh. ile razy można wam tłumaczyć , że ja wam forum nie zniszczyłem! wbiłem na konto anonimowego na nowym waszym forum bo chcialem mu tylko złamać hasło i mi się udało. Nic nie pisałem nic was nie obrażałem mogę wam przysięgnąć jak chcecie, ale zresztą i tak wiem, że dla mnie już nie ma miejsca w warbandzie, ale trudno nara wszystkim tym , z którymi się dobrze bawiłem.

P.S wiem, że i tak mi nie uwieżycćę więc żebym nie wyszedł na idiotę PRZEPRASZAM !

Aha i nikt inny z mojego klanu nie brał w tym udziału pff. znaczy wbiciu na to konto anonimowego oraz nie napisalem żadnego postu jak byłem na jego koncie a IP pewnie sie automatycznie zmienilo na moje.
    « Ostatnia zmiana: Maja 09, 2012, 21:14:52 wysłana przez 300HWS »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline plum2122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 09, 2012, 21:27:14 »
    Witam was. Szkoda, że poznajemy się w takiej sytuacji. Mogę Poręczyć za to, że nikt oprócz Trzystu nie brał w tym udziału. Na TS'ie było tylko parę osób (Razem z HWS) i każda z nich grała w M&B WB. Gdybym Wiedział co się działo zrobiłbym cokolwiek aby udowodnić to, że mówię prawdę. Ale nie mam żadnego dowodu na to co mówię.

Trzystu dobrowolnie poddał się Dymisji i mam nadzieję, że taka sytuacja się nigdy więcej nie powtórzy. Teraz Możecie Wierzyć w Co Chcecie.

Pozdrawiam i Przepraszam w Imieniu Klanu RPK.

BC_Shakyor9000: Zmierz się z Apo na duelu
    BC_Shakyor9000: Widzialem 90 % z WV , 95 % z ZeliPapy , 80% PE i podobnych mocnych Polskich klanow
    BC_Shakyor9000: ale w zadnym nie widzialem osoby ktora mialaby taki styl
    BC_Shakyor9000: jak Apo

Offline 300HWS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 09, 2012, 21:46:15 »
    Ja też przepraszam ,ale na prawde tylko wbiłem na jego konto bo miał hasło 123456 albo 123456789 chyba i sie automatycznie zmieniło jego IP na Moje :(, ale trudno jak już napisałem kończę z warbandem pora pograć w inne gry :-(

ŻEGNAM
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 10, 2012, 11:11:54 »
    Przypuśćmy,że na prawdę złamałeś hasło Anonimowego. Jaką mamy pewność, że nie złamałeś też mojego hasła i zniszczyłeś nam forum? Nawet jeśli tak nie było, nie powinieneś łamać hasła żadnego użytkownika.
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2012, 11:46:17 wysłana przez Lord_Qner »

Offline 300HWS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 10, 2012, 14:13:30 »
    ,ale on wam niszczył forum więc chciałem wam pomódz a wyszło, że ja teraz jestem winny, ale dobra nie ważne już nie będę wbijał na tawerne bo kończę grę w warbanda.
    Elo
    « Ostatnia zmiana: Maja 11, 2012, 14:53:35 wysłana przez 300HWS »

Offline Fasola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 10, 2012, 14:56:31 »
    tesz konicze gre , rzegnajcie