Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: From Dust  (Przeczytany 1306 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    From Dust
    « dnia: Kwietnia 18, 2012, 18:38:19 »
    Witajcie. Nie zauważyłem tematu o tej grze, więc zakładam.

Opis z Gry-Onnline.pl
    (click to show/hide)

Powiem tak. Zabawy na pewno jest więcej niż na 15h, bo ja jestem w 4 misji a gram już ponad 3,5 godziny. Co do moich wrażeń, jest świetnie. Bardzo przyjemnie, choć trudno się terraformuje teren. Za chwilę wrzucę króciutki filmik, na którym jest pokazane, co się stało z pustynią po moich odwiedzinach. Choć, to jeszcze nie było wszystko. Potem miałem tam więcej wody i mniej lądu niż wyspy Brytyjskie. Gra nie jest zbytnio podobna do B&W, ponieważ nie dowodzimy ludźmi. Gra jest świetna, grafika piękna, a dźwięki miodzio. Nic dodać nic ująć. Tylko ludzie są straszliwie nie poradni, i topią się w wodzie po kostki.
    Plusy:
    +Grafika
    +Świetnie dobrana muzyka
    +Ciekawa fabuła
    +Dobrze zrobiony system ,,przenoszenia" różnego rodzaju materii

Minusy:
    -Nieporadni osadnicy
    -Przerywniki filmowe nie do ominięcia.

Ocena 8,5/10. Gorąco polecam! Wasz Archimonde.

Oto Gameplay
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2012, 19:11:06 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: From Dust
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 08, 2012, 08:19:49 »
    Kocham tą grę, choć tok fabularny jest "na raz".

Ostatnia misja to 100% sandboks z dużo lepszymi mocami niż wcześniej, że wymienię tylko wywoływanie tsunami ]:->

Archimonde, a grałeś w tryb wyzwań? Te to dopiero zabawa! Trzeba zawsze najpierw wykoncypować, jak postępować, zanim się weźmiesz do bicia rekordów.

Super!

10/10, nawet na żaden bug nie wpadłem ;)
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: From Dust
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 08, 2012, 16:05:52 »
    A ja wpadłem. Dwie ostatnie misje mi nie działają. Wywala mnie do pulpitu przy próbie włączenia 9 misji.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara