Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zgubiony cd-key.  (Przeczytany 5481 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline brajn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zgubiony cd-key.
    « dnia: Kwietnia 17, 2012, 09:00:37 »
    Witam,kupiłem cd key do Mount&Blade Warband przez allegro. Klucza niestety nie zapisałem bo myślałem ,że się nie wykasuję w skrzynce. Niestety była opcja ,że po jakimś czasie się wykasuje.. No i mam zainstalowaną grę moge  grać ,ale chce zrobić format tylko ,że już sobie nie pogram. Jest jakaś szansa na odzyskanie cd - keya?

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Zgubiony cd-key.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 17, 2012, 11:40:51 »
    Start -> Uruchom -> wpisz "regedit" -> na górze z listy "Edycja" wybierz "znajdź" -> wpisz "MountAndBladeWarbandKeys" -> powinno znaleźć i wyświetlić w głównym polu 5 wpisów, jeden z nich to "serial_key" i jego dane(ciąg liczb 4x4) to twój cd-key.

Offline brajn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 17, 2012, 14:10:54 »
    Jeeju ,wielkie dzięki!

Offline brajn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 30, 2012, 19:27:11 »
    Po długim czasie odświeże, gdyż mam pytanie i liczę na odpowiedź :).

Chodzi o to, że wteedy zakupiłem cd key do Mount Blade Warband i With Fire and Sword. Czy jeśli nastąpił format, to nie mam szans już na odzyskanie klucza do "With Fire and Sword"?  Jakbym źle to napisał to ujmę to jeszcze raz..

Przed formatem zapisałem sobie cd keye oba (do Warbanda, i Ogniem i Mieczem). Do Warbanda zachował mi się, ale do Ogniem I Mieczem gdzieś zgubiłem, czy jest szansa na podobnej zasadzie jeszcze go odzyskać?

Pozdrawiam.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 30, 2012, 21:10:49 »
    Jeśli masz na myśli format partycji, na której był zainstalowany system, no to nic po starym rejestrze nie zostało niestety.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 01, 2012, 08:36:49 »
    Jeśli kupiłeś grę to jest jeszcze taka opcja, że możesz napisać do pomocy technicznej z prośbą o nowego cd key'a. Powinni ci podać nowego.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline sisek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 21, 2013, 15:37:26 »
    Witam, przepraszam, że odświeżam ale mam pytanie bardzo podobne. Klucz kupiłem na allegro, także Warband oraz Ogniem i Mieczem. To było z 2 lata temu, zmieniłem komputer, e mail został usunięty i tu pojawia się problem, jest szansa na odzyskanie cd-keya?

Offline awaw24

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 21, 2013, 18:56:31 »
    Witam, przepraszam, że odświeżam ale mam pytanie bardzo podobne. Klucz kupiłem na allegro, także Warband oraz Ogniem i Mieczem. To było z 2 lata temu, zmieniłem komputer, e mail został usunięty i tu pojawia się problem, jest szansa na odzyskanie cd-keya?

Niestety chyba nie...
    NAUCZCIE SIĘ GRAĆ DOPIERO DAWAJCIE RADY,
    NAUCZYCIEL MUSI WIELE LAT SIĘ UCZYĆ ABY MÓC NAUCZAĆ...