A ja proponuję coś takiego - "Żyjmy i dajmy żyć innym."
Jak SoV będzie chciał walczyć z HITMEN ,WSC, CoR, AB, DRZ, IG, REF, WV, 22nd czy jeszcze jakimś innym klanem to BĘDZIE walczyć. Nic na siłę.
Nie rozumiem też takiego sensu myślenia jak "Walczą ze słabszymi klanami aby pokazać jacy są" (Czy jakoś tak) i "Słabsze klany nie mogą walczyć z silniejszymi." - Patrzcie wyżej...
Nic nie wiem o tym "czymś" co zaszło między klanami SoV i AK i nie chcę wiedzieć. Wszystko zostało rozwiązane na "Sparingu" Oficjalnym i moim zdaniem dyskusja powinna być już zakończona.
Boczek - Wątpię aby KoH (Nie podważam umiejętności członków "Królestwa") mógł się mierzyć z Valorami. Wystarczy popatrzeć na wynik sparingu. I jestem pewny, że Valorzy potrafili by powtórzyć to co zrobili enty-miesięcy temu. Twoja "teoria" o poziomie ich grania jest żenująca. Cały czas trzymają się tak samo jak wtedy gdy zaczęli działalność. Pewnie nigdy nie grałeś z żadnym z członków tego klanu skoro piszesz coś takiego.
I naprawdę - Skoro NIGDY nie graliście z nimi ŻADNEGO sparingu to po co wypowiadacie się o ich sposobie walki, rozmieszczania klanowiczów, itd. Jak chcą tak grają - Ich Sprawa.
Pozdrawiam i życzę Valorom powodzenia.