Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SoV] Sword of Valor  (Przeczytany 33730 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Venum485PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][SoV] Sword of Valor
    « Odpowiedź #165 dnia: Lipca 14, 2012, 16:56:51 »
    Ja proponuję zakończyć tą bezsensowną dyskusję po stronie klanu AK, (Którzy sami prowokowali do meczu oficjalnego) jak i osób komentujących te ostatnio ubiegłe wydarzenia. Nie satysfakcjonuje nas wygrana z klanem AK który jest nowicjuszem na scenie Warbanda, tylko to że nas nie docenili i publikują śmieszne wyniki meczu nie oficjalnego. Apropo gry z innymi klanami waszym zdaniem (Słabszymi) jak Jagang wspominał proponujemy grę, nic na siłę. Jeśli przyjmują wyzwanie nie widzę w tym nic złego. Więc poco kontynuować tą bezsensowną dyskusję. Więc jeśli wam się coś nie podoba to pozostawcie to dla siebie.

Offline plum2122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #166 dnia: Lipca 14, 2012, 18:56:13 »
    A ja proponuję coś takiego - "Żyjmy i dajmy żyć innym."

Jak SoV będzie chciał walczyć z HITMEN ,WSC, CoR, AB, DRZ, IG, REF, WV, 22nd czy jeszcze jakimś innym klanem to BĘDZIE walczyć. Nic na siłę.

Nie rozumiem też takiego sensu myślenia jak "Walczą ze słabszymi klanami aby pokazać jacy są" (Czy jakoś tak) i "Słabsze klany nie mogą walczyć z silniejszymi." - Patrzcie wyżej...

Nic nie wiem o tym "czymś" co zaszło między klanami SoV i AK i nie chcę wiedzieć. Wszystko zostało rozwiązane na "Sparingu" Oficjalnym i moim zdaniem dyskusja powinna być już zakończona.

Boczek - Wątpię aby KoH (Nie podważam umiejętności członków "Królestwa") mógł się mierzyć z Valorami. Wystarczy popatrzeć na wynik sparingu. I jestem pewny, że Valorzy potrafili by powtórzyć to co zrobili enty-miesięcy temu. Twoja "teoria" o poziomie ich grania jest żenująca. Cały czas trzymają się tak samo jak wtedy gdy zaczęli działalność. Pewnie nigdy nie grałeś z żadnym z członków tego klanu skoro piszesz coś takiego.

I naprawdę - Skoro NIGDY nie graliście z nimi ŻADNEGO sparingu to po co wypowiadacie się o ich sposobie walki, rozmieszczania klanowiczów, itd.          Jak chcą tak grają - Ich Sprawa.

Pozdrawiam i życzę Valorom powodzenia.
    BC_Shakyor9000: Zmierz się z Apo na duelu
    BC_Shakyor9000: Widzialem 90 % z WV , 95 % z ZeliPapy , 80% PE i podobnych mocnych Polskich klanow
    BC_Shakyor9000: ale w zadnym nie widzialem osoby ktora mialaby taki styl
    BC_Shakyor9000: jak Apo

Offline Najemnik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Lipca 14, 2012, 19:31:16 »
    Dzięki za rozegranie pięknego meczu ,napisze tu wynik bo mój post jest zablokowany.Mecz był zabawny i bez oszustw.
    AN 9:11 Valor
    Jestem najemnikiem i jestem z tego dumny.

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #168 dnia: Lipca 14, 2012, 20:04:04 »
    ?? Nie graliśmy z wami żadnego meczu/sparingu... Nie wiem czy ty oszukujesz czy ktoś oszukał ciebie i podszywał się pod nas, w każdym razie ja nic z tobą nie umawiałem.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #169 dnia: Lipca 14, 2012, 21:04:18 »
    Przecież to jest jakieś multikonto ;D

Boczek - Wątpię aby KoH (Nie podważam umiejętności członków "Królestwa") mógł się mierzyć z Valorami. Wystarczy popatrzeć na wynik sparingu. I jestem pewny, że Valorzy potrafili by powtórzyć to co zrobili enty-miesięcy temu. Twoja "teoria" o poziomie ich grania jest żenująca. Cały czas trzymają się tak samo jak wtedy gdy zaczęli działalność. Pewnie nigdy nie grałeś z żadnym z członków tego klanu skoro piszesz coś takiego.

Tutaj się trochę mylisz, jestem pewien że na następnym meczu postaramy się zagrać znacznie lepiej. A co do naszego poziomu to z pewnością jest trochę wyższy, niż na początku naszej działalności. Szczerze mówiąc to chciałbym zobaczyć wynik meczu SoV vs. Korpi oraz SoV vs. Bohemian.

Tak czy siak, życzę powodzenia wszystkim klanom, SoV oczywiście też. Pozdrawiam !

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #170 dnia: Lipca 14, 2012, 22:16:37 »
    Dzięki Aharo i nawzajem :) owszem KoH staje się coraz lepszy, mają coraz wiecej dobrych członków, i bardzo dobrze. To że jestem w Valorze nie znaczy że życze innym źle, jak to niektórzy z różnych klanów robią. Ważne  zeby polska scena warband sie rozwijała i było z kim grać a nie same fejki itp.

Hmm co do meczy proponowanych przez Aharo, dobry pomysł, pomyslimy przyszlościowo o tym.  A i na koniec proponuje każdemu przeczytać po pare razy to co napisał plum2122.

Pozdrawiam.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Jazon

• BANITA
    • Użytkownik
    • FETISH_Jazon
    « Odpowiedź #171 dnia: Lipca 14, 2012, 23:45:07 »
    Jakbyście dziś grali dla mnie zdecydowanym faworytem będzie KoH

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #172 dnia: Lipca 15, 2012, 00:00:08 »
    :) graliśmy 2 dni temu. pozdro
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #173 dnia: Lipca 15, 2012, 00:06:30 »
    Jakbyście dziś grali dla mnie zdecydowanym faworytem będzie KoH
    Prosimy o zaprzestanie prowokacji. Jeszcze trochę i SoV pobije REF w kategorii "najbardziej hejtowanego polskiego klanu":D Jeśli jest problem, to musicie nam go wyznać na PW albo na steam, bo w tej chwili naprawdę nie wiemy o co chodzi.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2012, 01:16:15 wysłana przez Zjadacz chleba »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #174 dnia: Lipca 15, 2012, 00:11:58 »
    :) graliśmy 2 dni temu. pozdro

Chociaż jest prawdopodobieństwo innego wyniku, dołączyło do nas kilka osób. Chociaż pewnie to wiele by nie dało :D

Co powiecie na rewanż na serwerze trzecim? :) W następnym tygodniu? ;)

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #175 dnia: Lipca 15, 2012, 00:19:18 »
    Hehe możemy grać, na steamie sie umowimy. Może uda nam sie wkońcu pełny skład zebrać ;]
    MC Rhodok

Offline Boczek

• BANITA
    • Użytkownik
    • FETISH_Boczek
    « Odpowiedź #176 dnia: Lipca 15, 2012, 00:43:08 »
    Cytat: Alpaka
    Skądże, nie masz racji, widać masz niewiarygodne źródła. Trinity to jest ZP, PE i WV a więc zlepka 3 dobrych klanów i wyciągnięcie z nich najlepszych koksów. Nie widziałem w wynikach WV ażeby wygrało z IG.

Jazon nie spinaj się, wypij mleko.

Hmm, specjalnie popatrzyłem na screeny z meczu IG - Trinity i widzę tam graczy WV ( Blackitta, New_Playera, Okoche, Szymczaka, gorNa ), ZP ( UFO, Kula ) i sporadycznie Blackhawka i / lub Teblara. Obaj gracze z ZeliPaPą są teraz w WV, a Blackhawka lub Teblara spokojnie może zastąpić Bastek czy Alandar, nie wspominając już o Robertosie. Wychodzi więc na to, że 3/4 tamtejszego składu Trinity to teraźniejsze WV, przez co możemy dojść do wniosku, że gdyby zebrać taką samą ekipę to IG przegrałoby po raz kolejny. Szczególnie gdy weźmiemy pod uwagę fakt osłabienia się klanu Lugha po rozpadzie na klan AE ( złożyło się też na to kilka innych czynników ). Pytaniem jest tylko to czy nieaktywni gracze z WV tacy jak Okocha czy Szymczak pojawili by się na meczu. Ale kończę już temat, po prostu nie mogłem się powstrzymać by napisać coś, gdy zażądałeś wręcz od Jazona, by ten ,, wyskoczył do IG ,, . Nie oszukujmy się na Europejskiej scenie najlepszymi są teraz RNGD, ewentualnie Inquisition. No i oczywiście REF, najlepszy klan w Polsce, dzielnie reprezentujący nas w dywizji B i miejmy nadzieję, że po skończeniu wakacji w dywizji A.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Lipca 15, 2012, 00:44:03 »
    Prosimy o zaprzestanie prowokacji. Jeszcze trochę i SoV pobije REF w kategorii "najbardziej hejtowanego polskiego klanu".

Dobre xD

Zaraz REF jeszcze wejdze do dyskusji :D
    Retarded are everywhere

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #178 dnia: Lipca 15, 2012, 01:47:44 »
    Boczek: Możliwe że masz racje, IG mi się po prostu tak nasuneło jednakże tak czy siak nie jestem pewien czy wv by sobie z nimi poradziło. Jak powiedziałeś to są 3/4 składu, potrzeba jeszcze 1/4.
    MC Rhodok

Offline Jazon

• BANITA
    • Użytkownik
    • FETISH_Jazon
    « Odpowiedź #179 dnia: Lipca 15, 2012, 01:50:59 »
    SoV jest bez szans w starciu z KoH który urósł ostro w siłę a Valor spoczął na laurach (o ile laury były).
    Wciąż drążąc ten temat WV wygrało z IG nawet nie jako Trinity. Było to jeszcze ponad rok temu. I swoją drogą nie jestem juz w WV tylko w klanie który zaprezentujemy bliżej po naszym pierwszym meczu.