Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sod_warlords problem.  (Przeczytany 1768 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kishiki

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Sod_warlords problem.
    « dnia: Kwietnia 08, 2012, 12:51:02 »
    Witam jako iz inne mody zaczely mi sie nudzic chcialem pogierzyc w moda w temacie opisanego.

Problem jest taki ze po uruchomieniu gry > wybraniu tam nowa gra > podczas ladowania gdy pisze Uruchamianie gry (( tzn menu glowne > nowa gra i teraz ladowanie )) gra sie zacina.

Gra sie zacina czy jestem niecierpliwy ?.

Mial ktos podobny problem ?.

ver. moda 3.92

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    Odp: Sod_warlords problem.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 08, 2012, 14:04:29 »
    Reinstal gry i moda, jeżeli to nie pomoże, daj w opcjach load textures on demand. Jeśli oby dwie te opcje nie zadziałają, pisz jest pomyśle ;)

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 08, 2012, 14:05:01 »
    Też tak miałem. Mod się przycina ponieważ posiada ogromną ilość obiektów. Spróbuj odpalić jeszcze raz, i ewentualnie ściągnij patcha do 3.92 jeśli tego nie zrobiłeś : http://www.moddb.com/mods/sword-of-damocles-warlords/downloads .

Offline Kishiki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 08, 2012, 14:59:19 »
    patcha moge odrazu f3 sciagac ?. czy pokolei od f1?.

6.66mb patch f3 --- dzielo szatana ;d

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 08, 2012, 15:02:54 »
    Tak raczej możesz gdyby nie wypaliło to spróbuj po kolei.

Offline Kishiki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 08, 2012, 15:07:27 »
    Raczej daruje sobie tego moda bo czuje ze i tak nie wypali.   Reinstalowalem wczesniej.

Co do modow polecacie jakis urozmaicony native ?. cos jak nowa ojczyzna co wiele dodaje.

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 08, 2012, 15:20:57 »

Offline Kishiki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 08, 2012, 15:24:01 »
    Gralem ale mialem problem za 1 razem podczas bycia na mapie swiata unable to open , nastepny to ze na turnieju cos sie zlagowalo i mi scrashowalo. potem z nudow nazajutrz wlaczylem kody i chcialem sprawdzic problemy czy sa jeszcze wlaczam biore oboz i przeprowadz inspekcje obozu to wywala na pulpit . i takie tam bledy.

///edit: Juz patrze Age of Change.

///edit2: Ok sciagam tego Age of Change ale... jest moze inny mirror ?. z tego serwera to ciagnie max po 50kb/s z czego mi sie ponad 2 godziny pobierac bedzie...

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 08, 2012, 20:06:32 »
    Raczej daruje sobie tego moda bo czuje ze i tak nie wypali.   Reinstalowalem wczesniej.

Co do modow polecacie jakis urozmaicony native ?. cos jak nowa ojczyzna co wiele dodaje.

Jeśli do multi-player to mount&musket. Do single-player'a spróbuj "Shogun - Sengoku Jidai". Mod dodaje masę nowych rzeczy do gry, takie jak np: Nowe banery, zbroje, bronie, i konie, oprócz tego nowe frakcje, czyli oczywiście również nowe jednostki. Mod jest wzorowany na grze "Total War Shogun". Naprawdę polecam.

Offline gregor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 15, 2012, 11:04:46 »

Problem jest taki ze po uruchomieniu gry > wybraniu tam nowa gra > podczas ladowania gdy pisze Uruchamianie gry (( tzn menu glowne > nowa gra i teraz ladowanie )) gra sie zacina.

Gra sie zacina czy jestem niecierpliwy ?.

Mial ktos podobny problem ?.

Gra się nie zacina tylko ładuje bardzo długo (u mnie 10min) albowiem świat jest duży, ale tylko przy rozpoczynaniu nowej gry - później loadowanie jest szybkie