Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jan Kazimierz zniknął!  (Przeczytany 2508 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Joachim1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jan Kazimierz zniknął!
    « dnia: Kwietnia 06, 2012, 22:33:32 »
    Witam,
    Gram w grę with fire and sword 1.143, jestem szlachcicem Rzeczpospolitej, ale nie mogę przechodzić dalej fabuły, bo Jan Kazimierz zniknął po raz drugi. Za pierwszym razem się odnalazł, później zaszarżował z 30 husarzami na wroga i był w niewoli to go odbiłem i od tego czasu dupa, nikt nic nie wie jak się pytam, a dodam,że to 30 dzień w grze, czy trzeba zacząć od nowa czy nie? Może u kogoś w niewoli siedzi, a jak nie to jak sprawdzić gdzie jest chociaż?

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Jan Kazimierz zniknął!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 07, 2012, 13:01:00 »
    Nienawidzę tego. To w m&b strasznie wkurza. On jest w tzw. "poczekalni", tzn. Nie jest w niewoli, ale poległ w bitwie i zbiera oddział. Po tygodniu/dwóch powinien się pojawić.

Offline Joachim1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 07, 2012, 13:34:22 »
    już wrócił, ale to wkurzające a tak na marginesie DP jest super!

Offline Seahawk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 12, 2012, 20:26:49 »
    Miałem tak 2 razy. Strasznie wkurzające, trzeba czekać na niego nie wiadomo ile.