Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Uznanie rządów  (Przeczytany 1800 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Uznanie rządów
    « dnia: Kwietnia 06, 2012, 18:07:50 »
    Cześć posiadam własne państwo, małe co prawda mam 5 wasali. Gram na modzie "Nowa Ojczyzna"  wysyłam emisariusza i pisze, że nie uznaje moich rządów i nie chce podpisać ze mną paktu o nie agresji. Jak moge sobie z tym poradzić? Mam 95 prawa do rządów.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Uznanie rządów
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2012, 18:12:05 »
    A wysłałeś najpierw deklarację jakoś tak to szło : "okazanie dobrej woli jako monarcha monarsze"? Jak pozytywnie na to odpowiadał (musiał się w liście zwrócić do nas jako do pana na jakichś tam włościach) to wtedy uznawał nasze prawo do władzy.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2012, 18:21:15 »
    Wysłałem, tylko rzecz w tym że on nie chce uznać. Jak wraca emisariusz to mówi mi to "Zwraca się do cb "Dracko" co znaczy że nie uznaje twoich rządów".

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 06, 2012, 18:52:18 »
    Dziwne 95 pdr powinno ci wystarczyć żebyś mógł być znanym władcą w calradii. Chyba jakiś bug jednak nie gram w NO gram w samego warbanda więc nie wiem jak to tam jest.

Spróbuj może nazwać się Król Dracko ;p ja mam Król Zenon ale to pewnie nie oto chodzi

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 06, 2012, 19:07:51 »
    Heh, napewno nie o to. Możliwe że to bug w NO :( Aczkolwiek, jeżeli ktoś miał taki problem, i go rozwiązał proszę o napisanie.

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 06, 2012, 19:12:18 »
    Na 100% bug zagraj od nowa albo jakiś patch do NO jak jest bo już od jakichś 20+ pdr królowie traktują cie jak króla w calradii

Wbiłem na wszego TSa i dostałem bana od Krzyżowca z dopiskiem ''spier*alaj to ts sarracenów'' ;x

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 06, 2012, 19:20:28 »
    Próbowałem już od nowa grać, jednakże nie dało to żadnych rezultatów. Spróbuje ściągnąć najnowszą łatkę.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 06, 2012, 19:48:22 »
    Bug, czy ja wiem?! Miałem tak kiedyś że część władców uznała moje prawo do władzy gdy jeszcze miałem go około 50 a później przy 99 już nikt nie chciał. Teraz gram we Florisa mam swoje państwo które trzęsie całą Calradią a sułtan jak nie chciał mnie uznać za króla tak i nadal psioczy. Możliwe że jest to spowodowane dość napiętymi stosunkami z sułtanatem (zawsze się czepiał że mam jakieś jego ziemie) no i dwie wojenki z kiepskim skutkiem dla nich.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 08, 2012, 09:25:07 »
    Aha, więc jest jakiś sposób by zmniejszyć prawo do rządów? Nasuwa mi się myśl z cheat engine. Do 50 zmniejszyć? Spróbuje i odpowiem czy zadziałało :D

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 08, 2012, 13:52:31 »
    I jak tam? Udało ci się zmniejszyć ?? bo ja tam cheat engine używam do gier na internecie najlepiej się nadaje ale na takie też można ;p

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 08, 2012, 14:01:57 »
    Tak zmniejszyłem, ale niestety nic nie pomogło. Nadal nie uznają...szkoda...

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 09, 2012, 16:28:15 »
    Jak już mówiłem pobierz patcha albo zaczekaj kilka dni ja w warbandzie miałem coś takiego że miałem 20 pdr i nie uznawali moich rządów poczekałem 5-10 dni i już.

Offline Dracko8989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 12, 2012, 16:08:29 »
    Mam ponad, 1200 dzień ;d

Offline xXWentressXx

• Użytkownik
    • Blood Legion Boss
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 12, 2012, 20:06:57 »
    No to ja już nie wiem.